AKADEMI FRONTLINE SDN BHD (630384-V) - MentorJutawan.com

CG Sponsors




husinlempoyang

Super Active Member
Joined
May 18, 2008
Messages
6,232
Reaction score
70
Points
75
Saya sedang mencari rakaniaga untuk memasarkan produk ke seluruh negara menggunakan satu program yang menarik.

apa yg disediakan program ini?
i. Perniagaan disediakan iaitu; Projek membekal kepada kakitangan kerajaan & badan berkanun
ii. Modal diuruskan (RM16k)
iii. Pasaran disediakan
iv. Pengiklanan & hebahan disediakan
v. Latihan & bimbingan secara berterusan
vi. Mentor - membimbing selama 12 bulan

Sesiapa yg berminat .. sila reply thread ini.

KLIK KAT BAWAH UTK KE MAIN WEBSITE KAMI

 
Last edited:
Sponsored Post

husinlempoyang

Super Active Member
Joined
May 18, 2008
Messages
6,232
Reaction score
70
Points
75
produk dia water filter ke bro?
yup... rx-water filter. sesaja nak cari rakaniaga di dalamm forum ni. Nak setup Team Sendiri di seluruh Malaysia. So far, sambutan utk team saya ni menggalakkan.
 

tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
274
Points
136
RX-Water filter...
Rakan sekerja saya, la ni sibuk nak cari loan utk buat projek ni...
Kesian gak tengok dia.....
 

ali.kimia007

Active Member
Joined
Dec 16, 2007
Messages
1,310
Reaction score
26
Points
30
water filter tu kena jual sendiri ke?
atau company ambik n jual kan utk kite?
plan cam mane?
loan senang dapat ke?
 

husinlempoyang

Super Active Member
Joined
May 18, 2008
Messages
6,232
Reaction score
70
Points
75
RX-Water filter...
Rakan sekerja saya, la ni sibuk nak cari loan utk buat projek ni...
Kesian gak tengok dia.....
bro..kenapa susah2 cari loan. TEKUN boleh bagi senang saja. Just daftar dgn akademi frontline rm70, sediakan dokumen2 yg TEKUN nak utk approve loan. Klau ikut yg saya sembang dgn pengerusi (zakariah hassan_ .. possibility nak lulus mmg 100%. Sbb mmg kerajaan nak bagi duit tu. Klau blecklist TEKUN mmg x buleh la.
 

husinlempoyang

Super Active Member
Joined
May 18, 2008
Messages
6,232
Reaction score
70
Points
75
water filter tu kena jual sendiri ke?
atau company ambik n jual kan utk kite?
plan cam mane?
loan senang dapat ke?
plan dia 7 bijik kita beli.
Satu kita pakai. Lagi 6 bijik diorang anik balik dgn pakej sewa beli selama 24 bulan (RM600 6 bijik).

Saya ada sembang dgn pengerusi akademi frontline masa preview kat kuala terengganu last week. loan tekun mmg 100% lulus kalau tak ada blacklist dgn tekun / tgh meminjam duit tekun sekarang. team saya dah ada 11 org yg standbye. memasing ramai tgh tunggu loan saya approve dlm seminggu dua ni. Nak join the gang?
 

RizMa

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
4,475
Reaction score
112
Points
38
bukan kate tekun skang dok bekukan loan lg ke?
 

husinlempoyang

Super Active Member
Joined
May 18, 2008
Messages
6,232
Reaction score
70
Points
75
bukan kate tekun skang dok bekukan loan lg ke?
Takder lah ...
Dana rm10 juta tu mmg dah setuju dlm MOU (masuk paper awal bulan april lepas). sesapa yg apply tekun through Akademi Frontline SB. Mmg confirm dpt. Actually mengikut un-official meeting upline aku dgn Zakariah Hassan (pengerusi) dan En. Hilmy (pengarah) dri akademi frontline smalam. Diorang bagitau Dana utk project ni sebenarnya unlimited. Cuma Pengasas Worldwellness yg membekalkan product ni tak expect sambutan hebat spt seminggu dua ni. Tu yg dia mintak rm10 juta saja dulu.

Masa buat preview kat KT (Batu buruk beach resort) - dua dewan penuh.

Masa kat kuantan, informer bagitau dean penuh jugak sampai tak dpt masuk pun ada. Sehari selepas tu, Akademi Frontline terpaksa courier lagi 900 keping borang daftar ker Kuantan.

sesiapa yg berminat utk join TEAM saya, sila PM nama, phone number, email address utk dptkan info detail dan terkini.
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register