BTC USD 57,595.6 Gold USD 1,831.42
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell ak nak beli hp 2nd hand

+kOoL+

Legendary Member
Joined
Apr 11, 2007
Messages
12,425
Reaction score
68
Points
120
salam.. tak tau nak letak dkt mana.. ak bukan nak jual barang tapi nak cari barang.. sebab benda ak nak cari ni hp.. so rasanya ok kot letak dkt cni.. kalo tak sesuai mod tlg alihkan.. btw.. ak nak cari hp 2nd hand kalo bley nokia 3310 la.. kalo dapat lam rm50 ke jadi la.. lagi cantek kalo rm30 la.. :)).. condition tak kisah sangat janji screen still ok + ley received sms + ley kol @ terima kol.. 2 je pn yg ak nak.. so sesapa ada offer pm ak ek.. reply cni pn ley.. :D
 
Sponsored Post

+kOoL+

Legendary Member
Joined
Apr 11, 2007
Messages
12,425
Reaction score
68
Points
120
up sket.. takde ke yg nak jual hp 2nd hand nih??.. :-?
 

Kehidupan

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jan 11, 2008
Messages
25,111
Reaction score
217
Points
123
pergh....

teringat kenangan 3310 dulu.....

somoga berjaya ye tuan rumah.....
 

king_diamond

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 3, 2008
Messages
10,160
Reaction score
359
Points
131
aiseh...baru je jual minggu lepas, harga RM85 ...:D:D:D, dah kira barang antik tu :D:D:D tu yang mahal sikit....

p.s ~ saya bukan demand....tapi kawan tu yang beriya-iya letak harga...:D:D:D
 

amazinggold88

CG Top Poster Club
Joined
Nov 1, 2008
Messages
44,759
Reaction score
208
Points
123
ade bro
tp syng lh nk jual
2 hp FIRST TIME ku.huhuhuh
 
Last edited:

zeal_tech

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Aug 23, 2008
Messages
7,888
Reaction score
11
Points
65
1st hp aku masa lpas spm....
mmg susah nk cari dah....
aku punya dlu, adik aku ilangkan,,,
hampes btul.....
tgk kat kdai pon...
nk jual rm100.....
slamat berjaya memperolehnya kpada tuan tanah ....
 

ajax932

Super Active Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
7,694
Reaction score
41
Points
75
3310 dah jd legend. very stable. susah dah nk cr.

1100 pun ok jugak. lebih kurang. RM100 kot.
 

+kOoL+

Legendary Member
Joined
Apr 11, 2007
Messages
12,425
Reaction score
68
Points
120
3310 dah jd legend. very stable. susah dah nk cr.

1100 pun ok jugak. lebih kurang. RM100 kot.

rm100 dah lari budget dah 2 bro.. paling cantek kalo da 3310 a.. ak suka gak guna 3310 nih.. cam membe2 kata a.. hp antik.. dulu da dkt 3 biji.. semua ilang.. :((.. hari 2 ada gak tgk orang jual rm30 ja pn.. rugi tak amek.. time 2 tak teringat nak guna hp.. nih awek asyik bising tepon tak dapat lah.. 2 ngat nak pakai no satu g 2 yg nak cari hp murah nih.. takde yg sudi let go ke??.. ak nk yg bley received call @ call ngan ley sms je.. yg len tak kisah sangat pn.. tapi screen kena elok a baru ley sms an.. :p
 

+kOoL+

Legendary Member
Joined
Apr 11, 2007
Messages
12,425
Reaction score
68
Points
120
up sket.. takde ke yg sudi jual dkt ak??.. :(:)((
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register