Aircond - Ada sapa tau yg paling bagus tak?

Recommended Brokers


Brand Aircond - Jimat Tenaga


  • Total voters
    0

razor77

Active+ Member
Joined
Jul 14, 2011
Messages
2,813
Reaction score
22
Points
25
tak payahla nak ekon2 ni baru panas dunia dah tak tahan
 
Sponsored Post

sitinorain

Active Member
Joined
Nov 21, 2014
Messages
1,357
Reaction score
43
Points
30
untuk kedai dah pejabat sye guna jenama York kat umah sye pilih mmitsubishi heavy industries dan hitachi
 

Irwan De Gea

Active Member
Joined
Feb 8, 2012
Messages
1,999
Reaction score
14
Points
25
up sikit.

Aircond Haier ok tak?
Kedai kata, dia 1 kilang dgn Daikin & York..
Spare part pun sama.

Price siap pasang:

1HP - RM880
1.5HP - RM1480
2HP - RM1680

Model tanpa Inverter..
 

pokyo

Super Active Member
Joined
Jan 7, 2009
Messages
5,281
Reaction score
144
Points
83
up sikit.

Aircond Haier ok tak?
Kedai kata, dia 1 kilang dgn Daikin & York..
Spare part pun sama.

Price siap pasang:

1HP - RM880
1.5HP - RM1480
2HP - RM1680

Model tanpa Inverter..
rasanya harga dah ok kalau siap pasang wlaupun mungkin ada lg kedai blh bg murah.
Haier brand malaysia, kualiti ok baru ni nampak fridge dia dlm program tv kat US:)cgrock
 

akusS

Active Member
Joined
Jul 9, 2007
Messages
1,449
Reaction score
45
Points
30
Psg aircond kt blik kecik2 dhla, bru sedap tdo letrik pn jimat....aku kesian dok tgk kekawan yg beriya dok renovate besarkn bilik tido...lastnye dok mengeluh bilik panas, aircnd x ckup power, bil mencanak mahai...
 

Dann

Administrator
Staff member
Joined
Nov 19, 2005
Messages
3,066
Reaction score
1,617
Points
101
In terms of value for money, durable, power, go for Mitsubishi Industries.
 

Irwan De Gea

Active Member
Joined
Feb 8, 2012
Messages
1,999
Reaction score
14
Points
25
rasanya harga dah ok kalau siap pasang wlaupun mungkin ada lg kedai blh bg murah.
Haier brand malaysia, kualiti ok baru ni nampak fridge dia dlm program tv kat US:)cgrock
Tapi, utk harga tu, kecekapan elektrik cuma, 2 star jer...
Yg tak heavy guna, ok la kot pakai...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register