AirAsia Di Iktiraf Syarikat Penerbangan Tambang Rendah Terbaik Asia

CG Sponsors
Xploit Machine

Legendary Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
11,694
Reaction score
2,300
Points
236
13.10.2019 - Vietnam, AirAsia dinobatkan sebagai Syarikat Penerbangan Tambang Rendah Terbaik Asia di World Travel Awards Asia dan Oceania 2019 bagi tahun ketujuh berturut-turut.

AirAsia mengatasi syarikat penerbangan lain seperti Scoot, Jetstar, SpiceJet, Nok Air dan Firefly sebagai Syarikat Penerbangan Tambang Rendah Terbaik Asia dan Kru Kabin Terbaik bagi Syarikat Penerbangan Tambang Rendah Asia.

Ketua Pegawai Eksekutif AirAsia Malaysia, Riad Asmat berkata, pengiktirafan sebagai yang terbaik di Asia adalah bukti usaha berterusan AirAsia membangunkan produk dan perkhidmatan inovatif berteraskan keperluan pelanggan.

“Kami ingin mengucapkan terima kasih kepada Allstars, terutamanya kru kabin kami kerana kerja keras dan komitmen mereka untuk memberikan dan menyediakan pengalaman yang terbaik untuk tetamu kami,” katanya.

Anugerah terbabit diterima oleh Riad Asmat di majlis World Travel Awards yang dihadiri oleh wakil industri di Pusat Konvensyen Vinpearl di Phu Quoc, sebentar tadi.

Selain itu, Tune Hotel Klia2 turut diiktiraf sebagai Hotel Lapangan Terbang Terbaik Asia 2019 berjaya mengatasi pemain industri lain seperti Grand Hyatt Incheon dan Hong Kong Marriott Airport Hotel.

Tune Hotel Klia2 juga telah dicalonkan sebagai pesaing dalam kategori ‘Lapangan Terbang Utama Hotel 2019’ di samping hotel jenama antarabangsa seperti Lapangan Terbang Heathrow Hilton London, Lapangan Terbang Millennium Dubai dan Lapangan Terbang Parkroyal Melbourne.

World Travel Awards adalah salah satu anugerah yang paling berprestij, komprehensif dan diingini oleh industri global dan pelancongan.

Ditubuhkan pada 1993 untuk mengiktiraf, memberi ganjaran dan meraikan kecemerlangan dalam semua sektor industri perjalanan, pelancongan dan hospitaliti, jenama World Travel Awards kini diiktiraf di peringkat global sebagai anugerah utama bagi kecemerlangan industri.Berita asal https://www.hmetro.com.my/bisnes/2019/10/506401/airasia-diiktiraf-syarikat-penerbangan-tambang-rendah-terbaik-asia
 
Top
Log in Register