BTC USD 57,010.0 Gold USD 1,787.09
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Santai Air mata selepas 7 bulan tak berjumpa, bapa menyamar sebagai pekerja air-cond

hiduprakyat

Active+ Member
Joined
Dec 6, 2010
Messages
3,522
Reaction score
261
Points
51


















Instinct anak yang rasa pekerja yang servis air-cond tu bapanya..
 
Last edited:
Sponsored Post

Hulu

Freshie
Joined
Sep 19, 2011
Messages
35
Reaction score
0
Points
6
Adehhh... sape plak yg potong bawang pagi2 ni.. berair mata aku. huhu..
 

cari_makan

Active+ Member
Joined
Sep 27, 2006
Messages
4,387
Reaction score
122
Points
33
tak faham, kemana hilang 7 bulan tak jumpa? mcm mana TT tahu dia org ni dah 7 bukan tak jumpa?
 

kopirait

CG Top Poster Club
Joined
Apr 18, 2010
Messages
38,116
Reaction score
2,762
Points
206
betul ke servis aircond tu?
 

eizzbizz

Super Active Member
Joined
Sep 2, 2009
Messages
8,810
Reaction score
661
Points
116
kenapa x boleh jumpa ?
WHY ?
WHY ?
 

CyberMachine

CG Top Poster Club
Joined
Oct 1, 2009
Messages
22,614
Reaction score
499
Points
131
dah mak dia yang upload

ayah dia terkandas kat singapore

ni baru dapat masuk malaysia
 

silasroon

Active+ Member
Joined
Oct 10, 2016
Messages
3,746
Reaction score
1,201
Points
111
7 bulan tak jumpa secara fizikal.

Tapi secara video call mungkin hari-hari.

Setahu ambe yang ada anak pompuan jugak, mana mungkin ayah tak buat video call untuk bercakap dengan anak lebih dari seminggu. kih kih kih

Seksa ooo....
 

adie

Fun Poster
Joined
Sep 18, 2006
Messages
871
Reaction score
27
Points
20
wife dia mmg dah tau tu husband dia cuma anak2 dia je tak tau lagi.. so diaorg buat surprise agaknya. berair gak lah mata aku hahah :cry:
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register