To Sell Air-Cond System - membekal , pemasangan, renovation dan lain-lain servis

CG Sponsors




mfs7875

Fun Poster
Joined
Dec 30, 2007
Messages
157
Reaction score
0
Points
10
salam...

ada sesapa yg nak beli n pasang aircond??? servis pun ader gak. saya cover area sepang, nilai, banting, gombak dan k.l.

kitorg ni tgh wat projek installation aircond VRV (sistem yg leh dikatakan paling canggih wat masa ni) system kat bandar enstek kat klia tu. jadi sementara kitorg ada kat area ni, kitorg nak la cari side income. kitorang dah lama kat gombak. bila-bila masa kitorg leh attend. call la utk appointment.


lain2 perkhidmatan
1.Elektrikal 1 n 3 fasa domestik n industri
2.Panel kawalan motor
3.Sistem Kawalan Keselamatan (termasuk CCTV, Door access,
Smart building n smart homes dll.)
4.Renovate rumah (siap ader plan lg)
5.interior design
6.Sistem pencegahan dan kawalan api (BOMBA)
7.Paip air domestik
8.repair peti sejuk (commercial dan biasa)


CALL SAYA @ 013 345 0331 atau 017 365 1830 utk temujanji dan khidmat nasihat. kami pasti layan anda sehingga anda puas hati.
 
Top
Log in Register