(Entertainment) Aigo Pad M60 -RM159 Sahaja 500,000 unit SOLD, kini di Malaysia

CG Sponsors




magnesium

Legendary Member
Joined
Apr 18, 2010
Messages
10,544
Reaction score
308
Points
131
Usb cable leh x charge guna pc?

Boleh cucuk usb cable kat usb charger dan charge?
 
Sponsored Post

versa

Active+ Member
Joined
Mar 8, 2010
Messages
3,295
Reaction score
3
Points
25
kat kl mana nak cari harga nie..
 

arerain

Fun Poster
Joined
Jun 17, 2010
Messages
113
Reaction score
0
Points
10
kat CG ni ade member kita jual jugak..bro wanimran..aku pn nak sambar 2 biji, ngah tunggu flip case die sampai, sampai nanti aku sambar la..hehehe
 

magnesium

Legendary Member
Joined
Apr 18, 2010
Messages
10,544
Reaction score
308
Points
131
Aku da beli kat digital mall pj

Rm150 pad dan cable.

Tp aku rasa baik cari yg rm199 siap ada gps, besar dan bateri pun besar.
 

speedrider

Freshie
Joined
Nov 7, 2007
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
Salam, saja nak share pengalaman aku.

Dah beli semalam kat salah satu authorised dealer yang diiklankan dalam paper. Tapi bukan dapat RM159.00 pun.

Katanya, RM159 tu tempoh promosi saja. Tablet tu dijual RM199. kalau nak batt pack, jadi RM228 (tablet + batt pack + screen protector) dan RM268 (tablet + batt pack + screen protector + casing + microSD 4GB)

Memang betul-betul penipu dealer yang jual. Tak sepatutnya masuk dalam paper pun, semua amik kesempatan jual harga mahal. Siap semalam paksa suruh beli accessories baru boleh keluar. Tapi aku berkeras nak tablet saja. Amik jugak sebab urgent nak pakai.

Di Penang, banyak kedai jual RM200++ untuk tablet saja. Semua ambik kesempatan. :(scam
 

Attachments

Last edited:

epulisme

Fun Poster
Joined
Feb 18, 2011
Messages
198
Reaction score
0
Points
40
Salam, saja nak share pengalaman aku.

Dah beli semalam kat salah satu authorised dealer yang diiklankan dalam paper. Tapi bukan dapat RM159.00 pun.

Katanya, RM159 tu tempoh promosi saja. Tablet tu dijual RM199. kalau nak batt pack, jadi RM228 (tablet + batt pack + screen protector) dan RM268 (tablet + batt pack + screen protector + casing + microSD 4GB)

Memang betul-betul penipu dealer yang jual. Tak sepatutnya masuk dalam paper pun, semua amik kesempatan jual harga mahal. Siap semalam paksa suruh beli accessories baru boleh keluar. Tapi aku berkeras nak tablet saja. Amik jugak sebab urgent nak pakai.

Di Penang, banyak kedai jual RM200++ untuk tablet saja. Semua ambik kesempatan. :(scam
minggu lepas baru beli 1.. diorg buat promosi kat menara TM... RM159 sume dpt.
 

TvServ

Fun Poster
Joined
Oct 9, 2012
Messages
297
Reaction score
0
Points
10
2 minggu lepas beli kat anak aigo m80e rm280. dual core , andrd 4.0 sandwich.PC depot, prai.support byk menda: pendrive, memory 16gb, wifi, usb broadband(tested umobile card ok),. rm280 tablet shj. Nak yg acer punya tab pi usyar pc depot dengar kata restock..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register