(Entertainment) Aigo Pad M60 -RM159 Sahaja 500,000 unit SOLD, kini di Malaysia

CG Sponsors




ikanpekasam

Active Member
Joined
Sep 13, 2011
Messages
1,311
Reaction score
4
Points
25
nak try cari kat digitall mall p.j jap lagi.
buat hadiah besday anak esok.
 
Sponsored Post

ikanpekasam

Active Member
Joined
Sep 13, 2011
Messages
1,311
Reaction score
4
Points
25
dah dapat,kat digitall mall p.jaya.
seronok anak aku dpt hadiah besday.
kasi install apk pembelajaran.mantap! padan dgn harga.
 

newreg

Fun Poster
Joined
Feb 14, 2012
Messages
279
Reaction score
3
Points
15
mintak bantuan la sape2 yg baik ati yg duk kl .. tolong belikan aku 1 set .. yg rm159 je .. kat sini tpt aku kat muar xde jual la.. mintak la upah skali aku bayar.. :)
 

yoepitm

Active Member
Joined
Jun 2, 2008
Messages
1,175
Reaction score
1
Points
25
2 org member aku dah beli...set 159..kaT LOWYAT....byr dlm 190 kot sbb dia mintak games installation..sekali..
Yg menarik..harga mcm tu waranty setahun..
 

ikanpekasam

Active Member
Joined
Sep 13, 2011
Messages
1,311
Reaction score
4
Points
25
mintak bantuan la sape2 yg baik ati yg duk kl .. tolong belikan aku 1 set .. yg rm159 je .. kat sini tpt aku kat muar xde jual la.. mintak la upah skali aku bayar.. :)
nak ke? nanti aku pi tgk,ada lgi ke tak,time aku beli last 2 unit.kalau ada aku PM ko.
 

soyabean84

Active+ Member
Joined
Mar 18, 2009
Messages
3,258
Reaction score
80
Points
30
nak ke? nanti aku pi tgk,ada lgi ke tak,time aku beli last 2 unit.kalau ada aku PM ko.
Dlm digital mall tingkat brape bro? kedai belah mana? Brapa harga complete set bro beli?

Sori... Bnyk lak tnya...:D
 

ikanpekasam

Active Member
Joined
Sep 13, 2011
Messages
1,311
Reaction score
4
Points
25
Dlm digital mall tingkat brape bro? kedai belah mana? Brapa harga complete set bro beli?

Sori... Bnyk lak tnya...:D
floor pintu utama.depan kedai official samsung.
sebaris dgn yg jual kamera.bukan kedai,tapi booth.

harga 1 box (pad + usb charger) rm 159.00
 

newreg

Fun Poster
Joined
Feb 14, 2012
Messages
279
Reaction score
3
Points
15
nak ke? nanti aku pi tgk,ada lgi ke tak,time aku beli last 2 unit.kalau ada aku PM ko.
Kompom nak... Beli utk anak.. nnti klu ade pm aku ok.. jasa anda dihargai ...hehehe
 
Sponsored Post
Top
Log in Register