AIA Medical Card & Hibah Takaful. Renew Motor Insurance dan Roadtax

CG Sponsors




Sponsored Post

Ridzuan_AIA

Active+ Member
Joined
Jan 26, 2008
Messages
3,021
Reaction score
241
Points
33
Apakah 5 perkara utama anda cari dalam sesuatu pekerjaan? Cuba senaraikan dan adakah perkara and cari itu ada dalam pekerjaan anda sekarang?

E1FE1FC9-E3D2-4CAA-AEB1-919B80C59FB7.jpeg


Di AIA Elite Academy, sebagai seorang #Fulltime Life Planner, kemungkinan peluang yang anda cari selama ini berada disini. Antaranya :

1. Peluang menaikkan pendapatan setiap bulan dan setiap tahun tanpa perlu merayu pada bos atau sesiapa pun.

2. Peluang untuk menambah kenalan baru dan bergaul setiap hari bersama orang-orang berjaya didalm industri ataupun diluar industri. Ia adalah peluang untuk kembangkan network anda sedia ada.

3. Peluang untuk pergi bercuti luar negara setiap tahun dengan tidak perlu keluarkan sebarang kos untuk tiket penerbangan, menetap di hotel 4-5 bintang, tempat pelancongan world class standard, makanan di restoran luxury seperti michellin standard restaurant.

4. Peluang untuk kenaikan pangkat tanpa perlu tunggu sesiapa pun diatas letak jawatan atau mengisi jawatan kosong.

5. Peluang untuk diiktiraf sebagai World Class Financial Practitioner dengan mencapai pengiktirafan antarabangsa sebagai seorang MDRT.

6. Dan bermacam-macam lagi kebaikan.

Soalannya..anda terdapat benefit ini dalam kerjaya anda sedia ada dan adakah anda mahu ‘benefit’ sebegini dimasa akan datang?

Klik laman web ini dan lihat peluang yang kami berikan.

AIA Elite Academy

#RidzOneGroup
#AIAEliteAcademy
#Fulltime
 

Ridzuan_AIA

Active+ Member
Joined
Jan 26, 2008
Messages
3,021
Reaction score
241
Points
33
A1A29CCC-8778-4ACD-9079-CA3F5CA3F8E1.jpeg

Penting ke kad perubatan kita miliki tidak mempunyai sebarang had seumur hidup?

3 sebab utama mengapa ianya penting :



1. Untuk memberi kita jaminan bahawa medical kad kita ambil mampu digunakan pada bila-bila masa terutama sekali apabila usia kian meningkat, risiko untuk sakit tinggi.



2. Ia memberi ketenangan bahawa setiap tahun medical kad mampu digunapakai sehingga annual limit dan tidak akan kehausan dalam jangka hayat limit seumur hidup



3. Dengan tiadanya had limit seumur hidup, anda hanya perlukan satu sahaja medical card dan tidak perlu bertukar-tukar medikal kad dari syarikat yang lain dan ini penting bagi mereka yang mempunyai banyak rekod sejarah claim selepas mengambil medikal kad kad.



Untuk maklumat lanjut boleh lawat laman web ini AIA Medical Card

Hubungi saya untuk maklumat lanjut

#RidzOneGroup
 

Ridzuan_AIA

Active+ Member
Joined
Jan 26, 2008
Messages
3,021
Reaction score
241
Points
33
Dalam tempoh 10 bulan dari Mac 2019 - Dec 2019, 10 kali client saya keluar masuk hospital dengan CASHLESS ADMISSION menggunakan medical card AIA.

Ditambah pula lagi claim dibayar AIA untuk follow-up treatment di hospital selama 120hari dan juga claim untuk Dialysis buah pinggang.

Keseleruhan jumlah bil dalam tempoh 10 bil, AIA telah bayar sebanyak RM90,000++

Semoga Allah cepat sembuhkan sakit client saya ini insha Allah.

AC1E4A12-6780-48F3-AFD2-69F3E5AD0F07.jpeg

1A80E0BD-B347-45F6-961A-4EE82930632D.jpeg

AB6E8DCD-59E7-4BF5-A6F4-60BB2DD0C77C.jpeg

D58E4E91-ACE2-470B-80FF-02CAF97787FB.jpeg

DD198718-E5D6-40DE-8716-78D00F924156.jpeg

————————————————————-
Benefit AIA Medical Card:

⭐⭐⭐ Annual Limit yang tinggi sehingga RM1.5juta setahun ⭐⭐⭐
✔Tiada limit seumur hidup
✔ Cashless Admission dengan fasiliti Guarantee Letter
✔GUARANTEE RENEWAL sehingga umur 100 tahun
✔ Had bilik wad sehari sehingga RM500 sehari
✔ Tiada sebarang penalti atau ko-insuran/takaful jika bertukar manfaat bilik
✔ Follow-up dengan doktor sehingga 120 hari selepas discaj hospital
✔ Mempunyai banyak rangkaian panel hospital sekitar Lembah Klang dengan menyediakan fasiliti Guarantee Letter
✔ Medical department IN-HOUSE beroperasi 24jam 7 hari seminggu dalam pengeluaran Guarantee Letter
✔ dan berbagai manfaat dan kebaikan diperolehi.

Sebarang pertanyaa boleh Hubungi kami di

https://api.whatsapp.com/send?phone=+60126796379&text=Enquiry AIA Medical Card

www.ridzuanhafiz.com
 

Ridzuan_AIA

Active+ Member
Joined
Jan 26, 2008
Messages
3,021
Reaction score
241
Points
33
CC3C2A1F-0D46-4CB3-BF92-4F2F359F7D3B.jpeg
“Tak untung simpan kat takaful..baik simpan kat bank je!”

Pertama sekali saya hendak ingatkan Takaful bukanlah alat kewangan untuk anda buat keuntungan darinya..kata lain you can never make profit with takaful.

TETAPI!!

Takaful adalah alat kewangan yang minimakan kerugian kewangan anda jika berlaku musibah.

Orang kata “biar tak untung tapi TAK RUGI”

Ini contoh client saya sendiri dah merasai manfaat takaful apabila claim hospital medical nya dah mencecah 6 angka keseluruhannya dari awal beliau mencarum sehingga sekarang dan yang terbaru claimnya sahaja RM22,000++ pada masa sama, beliau juga berpeluang membuat pengeluaran dari akaun simpanannya berjumlah RM15,000 tunai untuk keguaannya yang telah lama berkumpul sedikit demi sedikit.

Dengan hanya sumbangan RMXXX sebulan, inilah yang dikatakan ‘rugi’ bagi sesetengah pihak pada masa sama client saya ini merasai ‘keuntungan’ mencarum dengan AIA Public Takaful.

Jika kita faham dengan jelas setiap fungsi alat kewangan yang terdapat di pasaran, maka tiada dipengaruhi istilah ‘rugi’ di masa akan datang insha Allah.

Ridzuan Hafiz
Agency Manager

012-6796379
www.ridzuanhafiz.com

#RidzOneGroup
 
Sponsored Post
Top
Log in Register