BTC USD 57,073.9 Gold USD 1,777.61
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Agensi saya bayar anda RM300 sebulan elaun - PERCUMA UTK 2 TAHUN !

esohor

Active Member
Messages
1,524
Joined
Jun 12, 2008
Messages
1,524
Reaction score
0
Points
20
salam................. :D

maaf lah bukak thread baru....

nak bagi peluang kepada sesiapa yang berminat utk bersama saya dan agensi saya pada tahun 2009 ini.... insentif berikut kami akan berikan...............

INSENTIF TUNAI RM300 SETIAP BULAN SELAMA 2 TAHUN - INI ADALAH INSENTIF, TIADA BAYARAN BALIK AKAN DI KENAKAN KEPADA ANDA


Syarat :-

1. Berumur 18 - 35 tahun
2. Minima SPM (sebaiknya Diploma dan ke atas)
3. Saya nak bagi area Lembah Klang, Kelantan dan Negeri Sembilan...
4. Hanya untuk 20 orang terawal shj !
5. Tiada exam akan dikenakan kepada anda sehingga 30 Disember ini - jadi ambil peluang hebat ini.


berminat boleh email saya [email protected]

kalau ada pertanyaan - sila tanya di forum ini - jgn pvt.... sebab saya jawab semua org akan dpt baca !!!

JOM BERSAMA MAA TAKAFUL dan NIKMATI ELAUN PERCUMA (DUIT POKET) RM300 SEBULAN SELAMA 2 TAHUN PERCUMA !
 
Last edited:
Sponsored Post

naruts

Fun Poster
Messages
401
Joined
Jan 31, 2008
Messages
401
Reaction score
0
Points
10
Nak explanation lebih lanjut..Berminat nak join La.. :D

:)cgrock
 

esohor

Active Member
Messages
1,524
Joined
Jun 12, 2008
Messages
1,524
Reaction score
0
Points
20
Bro, berapa dah agent kou skrg nie?...production tahun nie mcm mana?..group kou dah buat berapa?

on paper lebih 40 bro.... tapi biasa lah rules 20 : 80 tu kena pakai.....

Group aku hehehehe segan ar bro nak cakap - ciput sgt..... production alhamdulillah lah - cukup2 makan dan kuota.....

salam

haris
 

esohor

Active Member
Messages
1,524
Joined
Jun 12, 2008
Messages
1,524
Reaction score
0
Points
20
sapa2 berminat nak elaun tunai RM300 sebulan selama 2 tahun PERCUMA - tak perlu bayar balik...

boleh buat part time / full time sebagai consultant MAA Takaful

haris
 

ewoksrpi

Junior Member
Messages
71
Joined
Jan 13, 2006
Messages
71
Reaction score
0
Points
6
bro,

keje kena buat apa ni?
camne nak dptkan rm300 sebulan tu?
tq
 

esohor

Active Member
Messages
1,524
Joined
Jun 12, 2008
Messages
1,524
Reaction score
0
Points
20
part time / full time sebagai consultant maa takaful

join training yg kita org provide dan menjadi sebagai perunding maa takaful

komisen dari takaful tuan dpt 100% tanpa potong apa2 pun - elaun ini percuma shj !

salam

haris
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register