Agensi/Peg Pemasaran NEED!4.75%@PAYOUT 100%!Kelayakan 80%/Askar OK! Max 25 Tahun/250K

CG Sponsors




edyipohmali

Active Member
Joined
Dec 11, 2008
Messages
2,125
Reaction score
7
Points
25
Salam warga cg..

Diperlukan kepada Agensi dan Pegawai Pemasaran untuk rakan niaga Kuwait Finance House dan COSHARE di setiap negeri termasuk sabah dan sarawak diperlukan bagi produk pinjaman peribadi..rumusannya


Ada Free gift untuk setiap loan yang lulus.elektronik gadjet,handphone,netbook,laptop dan sebagainya!!!! ( Dibekukan sementara waktu utk offer % rebet tunai )


*** Offer Limit pada pelanggan yang MEMOHON pinjaman peribadi Kuwait Finance House @ Coshare. Hanya pelanggan yang direct dengan saya sahaja akan terima rebet tunai 1%. Contoh loan 100k rebet = 1k atau loan 200k rebet = 2k. Rebet tunai akan dibankin selepas disburse duit pelanggan dalam 10 hari bekerja.
- KUWAIT FINANCE HOUSE payout 100% ( tertinggi di pasaran beat b.rakyat,BSN,mbsb dan lain2)
- kaedah melalui potongan gaji melalui Biro Pemotongan Coshare
- blacklist,ccris dan ctos boleh mohon
- komisen masuk selepas disburse
- kadar rate antara 4.99%% untuk 20 tahun ( terbaik dari ladang)
- minimun kerja setahun
- proses lulus 7 hari !!
- hadiah bagi pemohon2 yang direct dengan saya...boleh pilih2..!!!

KONTRAK STAFF - BARU!!

- Minima tempoh bekerja 5 Tahun
- Sambilan tidak layak
- Maksima pinjaman dan ansuran bulanan budi bicara pihak Kuwait Finance
- Boleh overlaping
- Staff yang layak hanya senarai di bawah

PRODUK BARU MBSB - 250K @ 25 TAHUN
- BLACKLIST BELOW 20K
- ASKAR BOLEH MOHON
- KELAYAKAN 80%
- HANYA UNTUK KAKITANGAN AWAM,BADAN BERKANUN DAN GLC SAHAJA
- PROSES SEBULAN


Senarai Majikan Yang di benarkan Untuk Kuwait Finance House :

1. Jabatan Perdana Menteri & Kerajaan Negeri
2. Kementerian Kewangan
3. Kementerian Pelajaran
4. Kementerian Dalam Negeri
5. Kementerian Penerangan Komunikasi dan Kebudayaan
6. Kementerian Tenaga, Teknologi Hijau dan Air
7. Kementerian Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah
8. Kementerian Pengajian Tinggi
9. Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri
10. Kementerian Sains, Teknologi dan Inovasi
11. Kementerian Sumber Asli dan Alam Sekitar
12. Kementerian Pengangkutan
13. Kementerian Pelancongan
14. Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani
15. Kementerian Pertahanan
16. Kementerian Kerja Raya
17. Kementerian Kesihatan
18. Kementerian Belia dan Sukan
19. Kementerian Sumber Manusia
20. Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan
21. Kementerian Perumahan dan Kerajaan Tempatan
22. Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat
23. Kementerian Luar Negeri
24. Kementerian Wilayah Persekutuan Dan Kesejahteraan Bandar
25. Kementerian Perusahaan Perladangan dan Komoditi
26. Jabatan Kastam Diraja M’sia

Majlis-Majlis :


1. Negeri Johor
2. Negeri Kelantan
3. Negeri Pahang
4. Negeri Perak
5. Negeri Selangor
6. Negeri Perlis


Badan Berkanun yang di benarkan :

- Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI)
- Universiti Malaya (UM)
- Universiti Malaysia Terengganu (UMT)
- Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM)
- Universiti Malaysia Perlis (UMP)
- Dewan Bandaraya Kota Kinabalu, Sabah (DBKK)
- Lembaga Kemajuan Johor Tenggara (KEJORA)
- Pertubuhan Keselamatan Sosial (PERKESO)
- Lembaga Minyak Sawit Malaysia (MPOB)
- Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM)
- Lembaga Urus Air Selangor (LUAS)
- Lembaga Kemajuan Ikan Malaysia (LKIM)
- Perbadanan Pembangunan Perdagangan (L) Malaysia (MATRADE)
- Balai Seni Lukis Negara (BSLN)
- Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN)
- Majlis Bandaraya Shah Alam (MBSA)
- Majlis Perbandaran Subang jaya (MBSJ)
- Maktab Kerjasama Malaysia (MKM)
- Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM)
- Universiti Yayasan Pahang
- Universiti Islam Antarabangsa

Syarat untuk apply Pegawai Pemasaran :

- Berpengalaman dalam bidang ni
- Mempunyai ramai contact agen dan sub agen
- boleh buat sale target yg ditetap (min 1m per month)
- mudah berurusan,cekap dan jujur
- ada office sendiri (tak wajib)
- mahir dalam internet


Jika BERMINAT SILA BERIKAN
- NAMA PENUH
- ALAMAT
- NO I.C
- EMAIL
- CONTACT NUMBER
- SERBA SEDIKIT TTG PENGALAMAN DGN KOP OR BANK CTH BRP TAHUN DAN AGEN2
KE [email protected] ATAU HUBUNGI SAYA DI 012-4584901 EDY
Pegawai Pemasaran akan didaftarkan dalam Kesatuan Kewangan Malaysia secara PERCUMA

Office fax - 05 - 241 1167
Office tel - 05 - 255 1167
Blue Stripe Ventures
Greentown Business Centre, Ipoh

ADD YM - edyromeros


TERBAIK DARI LADANG :)paid :)paid :)paid
:)cgrock :)cgrock :)cgrock[STRIKE][/STRIKE]
 
Last edited:
Sponsored Post

edyipohmali

Active Member
Joined
Dec 11, 2008
Messages
2,125
Reaction score
7
Points
25
Selamat menunaikan solat jumaat ni dengan penuh keberkatan..Amin
 

T2T

Super Active Member
Joined
Apr 16, 2008
Messages
6,927
Reaction score
113
Points
73
TT saya minat, sekarang uruskan pinjaman perumahan, tapi nak luaskan job scope ke pinjaman peribadi..komisen berapa pm/email me..
 

caon78

Freshie
Joined
Jan 26, 2010
Messages
32
Reaction score
0
Points
6
TT kalo nak jadi agent je boleh? Nak cari extra income
 

Emie

Legendary Member
Joined
Jul 19, 2007
Messages
11,955
Reaction score
71
Points
120
hebat TT edy..
opis produk baru ni kt umah aku jer..:D
 

girlsilver

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Dec 1, 2009
Messages
10,744
Reaction score
194
Points
123
bro..PM la aku bro....aku nk ni...:)cgrock

pergghhhh payout 97% tu...:eek::eek::eek::eek::)cgrock
 

gmsatria

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2009
Messages
8,764
Reaction score
6
Points
65
nk juga..nk tahu dulu details nyer...nk apply loan..bukan agen...
hehehehe
 

edyipohmali

Active Member
Joined
Dec 11, 2008
Messages
2,125
Reaction score
7
Points
25
TT saya minat, sekarang uruskan pinjaman perumahan, tapi nak luaskan job scope ke pinjaman peribadi..komisen berapa pm/email me..
boleh tuan,saya mencari master agen waktu ni..

caon78
TT kalo nak jadi agent je boleh? Nak cari extra income
boleh..bg email..

Emie
hebat TT edy..
opis produk baru ni kt umah aku jer
..

hehe..boleh ler kuar minam lepas nie..:)

girlsilver
bro..PM la aku bro....aku nk ni...

pergghhhh payout 97% tu...
nak buat loan ke?...

gmsatria
nk juga..nk tahu dulu details nyer...nk apply loan..bukan agen...
hehehehe
belum rasmi lagi bro...tak lama lagi jer..nak dekar dah :D

[email protected]
pm info utk kawan sekali
bereh tuan..bagi email k..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register