Agensi Kerajaan Paling Lembab?

CG Sponsors




king_diamond

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 3, 2008
Messages
10,160
Reaction score
359
Points
131
salam semua warga CG, sekadar nak tanya dan minta pendapat, mana satu agensi atau jabatan kerajaan yang korang rasa paling lembab dan nampak seperti tidak serius ketika membuat urusan rasmi?

Atau adakah apa-apa aduan atau komplen yang pernah diberi tapi masih tiada tindakan dibuat?

Sila-sila lah beri pendapat disini.......
 
Sponsored Post

kainlangsir

Legendary Member
Joined
Jul 24, 2006
Messages
12,455
Reaction score
266
Points
141
kementerian kesihatan. Klinik kesihatan suka tutup awal.
 

tudung87

Legendary Member
Joined
May 30, 2008
Messages
12,870
Reaction score
69
Points
120
MARA tu badan berkanun kan??

MARA lambat time bagi loan....

mau beberapa bulan baru dpt..
adala dalm 5 bulannnn...
 

lanbai

Super Active Member
Joined
Feb 26, 2008
Messages
8,041
Reaction score
5
Points
70
suruhanjaya perkhidmatan awam...
hmm x puas hati gan agensi ni..
:-?
 

ashrap_gpunk

Active+ Member
Joined
Jan 19, 2009
Messages
3,007
Reaction score
2
Points
25
kakitangan hospital & klinik krajaan..

buat keje tak penah nak eklas..

balik nak awal je..
 

gundurowo

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Dec 27, 2007
Messages
8,434
Reaction score
269
Points
81
hospital besar ipoh :(scam:(scam~X(
 

kasmarol

Super Active Member
Joined
Dec 12, 2008
Messages
9,935
Reaction score
59
Points
80
2 2 kot sama ja bile diswastakan baru semua bekerja :(scam
 

AILA2002

Super Active Member
Joined
Mar 11, 2008
Messages
8,094
Reaction score
326
Points
81
hmmm...aku bengang dgn kauter farmasi hospital tuanku bainun ipoh, perak.
ada sorang staf bangsa india yg cukup samseng. kalau ada sapa2 yg kenal admin hospitalk situ, sound la dia ni.
bini aku beranak kat hospital ni 5 kali, staf wad bersalin memang friendly, first class punya servis.
tapi slack bila jumpa dia yg bertugas kaunter farmasi belah malam ni. rasa nak je aku benam dalam lombong
 
Sponsored Post
Top
Log in Register