BTC USD 37,446.5 Gold USD 1,797.62
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Agak agak korang penkid sembahyang ker?

PENGKID NI SEMBAHYANG KER


  • Total voters
    0
  • Poll closed .

tesco

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Nov 9, 2008
Messages
344
Reaction score
2
Points
15
Aku dulu memang selalu perhatikan perangai penkid ni dari zaman aku muda-muda sampai ler aku dah setengah abad usia ni...

Dan aku sering terfikir yang PENGKID ni sembahyang atau tidak..coz terfikir aku...kalau diaorang sembahyang cam mana yer..coz kat tempat aku ni aku rasa ada hampir 40 ke 50 minah minah pengkid ni...lagak cam lelaki, hisap rokok, pakai seluar pendek dan gelak tawa cam lelaki, berjalan mak ai cam lelaki perkasa dah tu kepit awek awek lagi, tapi kenapa tak pernah jumpa kat masjid pun...saja ler nak nengok..coz kata lelaki...mana ler tau kot kot ada yang nak gi sembahyang jumaat...:eek:
 
Sponsored Post

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
Aku dulu memang selalu perhatikan perangai penkid ni dari zaman aku muda-muda sampai ler aku dah setengah abad usia ni...

Dan aku sering terfikir yang PENGKID ni sembahyang atau tidak..coz terfikir aku...kalau diaorang sembahyang cam mana yer..coz kat tempat aku ni aku rasa ada hampir 40 ke 50 minah minah pengkid ni...lagak cam lelaki, hisap rokok, pakai seluar pendek dan gelak tawa cam lelaki, berjalan mak ai cam lelaki perkasa dah tu kepit awek awek lagi, tapi kenapa tak pernah jumpa kat masjid pun...saja ler nak nengok..coz kata lelaki...mana ler tau kot kot ada yang nak gi sembahyang jumaat...:eek:

puak ni nak masuk public toilet pun dah pening...
 

coyotito

Active Member
Joined
May 30, 2008
Messages
1,685
Reaction score
2
Points
25
biaq pi la diorang..
hati xterbuka lagi..
betolkan semyang diri sendri dulu baru tegur org lain..
 

bahtiar

Active Member
Joined
Mar 6, 2007
Messages
1,872
Reaction score
180
Points
33
puak ni nak masuk public toilet pun dah pening...

puak2 ni dan seangkatan dengannya lah yg menyebabkan Allah turunkan bala....cettt..lahanat!:mad:
 

tesco

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Nov 9, 2008
Messages
344
Reaction score
2
Points
15
puak2 ni dan seangkatan dengannya lah yg menyebabkan Allah turunkan bala....cettt..lahanat!:mad:

setuju 1000%...sahabat kita suruh biarkan...patut ker kita biarkan kaum kaum ni membawa bala:eek:
 

GilerGold

Currently marked as Scammer, (until issue resolved
Joined
Apr 13, 2007
Messages
1,024
Reaction score
0
Points
20
Kaum Mak Nyah ko tak wat survey ke...???:D
 

eishen

Active+ Member
Joined
Nov 26, 2007
Messages
3,545
Reaction score
82
Points
30
biaq pi la diorang..
hati xterbuka lagi..
betolkan semyang diri sendri dulu baru tegur org lain..

sme2 la kite tegur sesame islam ni...sumer bkn sempurna,so paling penting kite tegur dan sedia tuk terima teguran,dlm islam mmg memboleh kn kite jga tepi kain org....klu xcye p masjid dgr tazkirah ker kuliah magrib ker ...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register