[Aflah Trade] Journal Account $1000 Insta Forex

Recommended Brokers


Forex Chart

wanqie

Active Member
Joined
Mar 21, 2007
Messages
2,125
Reaction score
73
Points
30
Assalamualaikum..

Disini saya ingin buat sedikit journal pada akaun live saya yang bermodalkan 1000 usd. Disini saya sertakan sekali no akaun dan password Investor. Tujuannya adalah untuk mendisiplinkan diri saya dalam trading kerana akaun ni dapat di pantau oleh rakan-rakan kita. Dengan pemantauan ini sekurang-kurangnya saya tak bukak lot yang gila-gila akibat gatal tangan.

Jangan tiru aksi ini kerana ini hanya test drive sahaja. Kalau saper2 nak follow, follow jer lah..apa-apa hal saya takkan bertanggung jawab. Untuk pengetahuan akaun ni saya menggunakan teknik Bucket 28 Pair Multingle.

Sekian, Wassalam.

:)paid:)paid:)paid:)paid:)paid

=============
Account $1000
=============
Trading account number (login): 8127676
Investor password: p8vZbjL
Server: 5.9.152.23 (InstaForex-USA2.com)
Tarikh Deposit: 14.10.2013

1. Alhamdulillah witdraw pertama yang telah dibuat..skit jer jika nak di bandingkan dengan negara jiran.



============
Account $100
============
Trading account number (login): 8095719
Investor password: B78U7yG
Server: 5.9.152.23 (InstaForex-USA2.com)
Tarikh Deposit: 29.07.2013

1. dah lama deposit, pelbagai teknik guna, sekejap profit, sekejap loss, lama trade, baru dapat witdraw.

 
Last edited:
Sponsored Post

wanqie

Active Member
Joined
Mar 21, 2007
Messages
2,125
Reaction score
73
Points
30
Bro berenti sekejap ke dari forex sebelum ni?
hampir dua tahun jugak la behnti..skang baru start balik..rindu pada forex masih lg menebal hehehe..ingat lg bro kat aku yer..:">:">:">
 

hisey

Active+ Member
Joined
Nov 9, 2009
Messages
2,598
Reaction score
26
Points
30
waaaa la masta menghilang, g mano eh?
apa pun ambo polo masta n
selamat maju dan jaya masta:)cgrock
 

wanqie

Active Member
Joined
Mar 21, 2007
Messages
2,125
Reaction score
73
Points
30
waaaa la masta menghilang, g mano eh?
apa pun ambo polo masta n
selamat maju dan jaya masta:)cgrock
hehe lama dah jumpa kawan2 dalam..im back heheh.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register