ADZ Cycas Sendirian Berhad (771275 - U) - Ternakan Kambing Jubeli Bistari 1

Recommended Brokers


fms

Legendary Member
Joined
Feb 10, 2007
Messages
19,755
Reaction score
188
Points
123
bagus gak up balik..
kene doa balik laa lepas sembahyang..
 
Sponsored Post

samuelkie

Active Member
Joined
Sep 18, 2006
Messages
1,283
Reaction score
3
Points
25
saje bagi panas ... tak nak penipu bermaharajalela dan bserseang lenang makan duit haram
 

cipen

Permanently Banned
Joined
Dec 28, 2011
Messages
129
Reaction score
1
Points
15
Aku pun kena tipu skim ni, aku mau duit aku balik, siap la tokei kambing ni kat akhirat nanti aku tough slam , rock bottom , slegde hammer , low ball, steel chair ... u wait for my revenge
 

IdaSD

Fun Poster
Joined
Jan 20, 2012
Messages
121
Reaction score
0
Points
10
kalau rasa2 ini adalah skim dan anda dalam usaha untuk dapatkan duit semula,boleh call peguam ni di 013-2015041..mungkin dia boleh membantu
 

samuelkie

Active Member
Joined
Sep 18, 2006
Messages
1,283
Reaction score
3
Points
25
ada yang dapat balik duit?.. yang hire lawyer ada apa apa update ?.. boleh kongsi ...
 

myzano

Fun Poster
Joined
Sep 13, 2007
Messages
225
Reaction score
0
Points
10
Luka lama dah sembuh tapi parutnya masih ada...Aku ada 5 ekor kambing dalam proses penggemukan diladang Sg.Rengit Pengerang, Johor. Akhirnya kambing tak gemuk tapi tauke kambing yg gemuk... dikatakan kambing2 banyak telah mati di Indonesia oleh kerana bencana alam - gempa bumi dan banjir lumpur. Bencana alam di Indonesia kambing aku di Johor pulak yg mati...! Memang kaki belit punya orang...hu..hu..hu..:(:)(scam:(:)(scam:((
 
Sponsored Post
Top
Log in Register