ADS4BUCKS NETWORK SDN BHD (863787-X) - www.ads4bucks.com

CG Sponsors




felani

Fun Poster
Joined
Jan 14, 2007
Messages
486
Reaction score
0
Points
10
Assalamualaikum W.B.T dan Salam Sejahtera,

Just nak share minggu lepas saya di Shah Alam, dilayangkan satu pamphlet berbentuk wang contoh RM50 dan ada sebaris ayat yang menarik minat saya untuk tahu apa dia yang dimaksudkan

“ Saya dedahkan kaedah metafora PERTAMA didunia yang berupaya menjana pendapatan HARIAN RM 960 selain bidang MLM, Investment, Emas , dan sebagainya serta menggandakan potensi sebarang bidang perniagaan menggunakan teknologi dihujung jari”

Termasuk malam ini adalah hari ke3 saya sendiri hadiri talk mengenai pamphlet ini untuk mengetahui lebih lanjut apa yang dimaksudkan ayat diatas!

Terus terang saya akui kaedah yang dimaksudkan dapat diringkaskan sebagai S.M.S
Senang-murah-singkat. Sangat mudah dan berkonsepkan universal, Permulaan modal yang sangat rendah untuk dapat RM960 sehari dan menggandakan pendapatan dalam masa yang singkat! Satu peluang penjanaan pendapatan menggunakan Portal E-Dagang untuk mulakan perniagaan dan dalam masa yang sama memperdagangkan perniagaan yang sedia ada!Bisnes in bisnes/Double Bisnes.

Saya rasa terpanggil untuk share kepada sesiapa yang ingin tahu kaedah metafora pertama tersebut yang sudah dibuktikan keberkesanannya. Saya sendiri mengambil keputusan untuk memulakan langkah dan berazam untuk membina empayar bermula di Banting.

Saya sedang mencari rakan juang untuk bersama saya bersama-sama meneruskan peluang emas ini sekaligus menyebarkan peluang baik ini untuk sesiapa yang berminat.

Kepada sesiapa dari Banting,Klang,Putrajaya,Nilai,Seremban dan Salak Tinggi, saya menjemput anda menyertai saya untuk mengetahui sistem yang disebutkan tadi dan bersama-sama menggerakkannya. Seperti yang saya tahu komuniti masih dalam skala yang kecil dan promosi sedang dijalan secara besar-besaran.

Kepada sesiapa yang berminat tapi bukan dari area yang disebut diatas, saya sedia membantu dengan bantuan ahli yang paling berdekatan anda.

010-4253495(SMS/Call saya di no ini)
Felani Mohd Tauhed
Banting
 
Sponsored Post

powerbiz

Active+ Member
Joined
Nov 9, 2009
Messages
4,287
Reaction score
16
Points
25
bisness baru ke ni TT?berapa lama dah running ads4buck ni?
 

felani

Fun Poster
Joined
Jan 14, 2007
Messages
486
Reaction score
0
Points
10
Company dah 2 thn lbh..kaedah yang saya maksudkn diatas masih baru dan ramai yg x mengetahuinya..
 

felani

Fun Poster
Joined
Jan 14, 2007
Messages
486
Reaction score
0
Points
10
Company dah 2 thn lbh,bg saya itu..kaedah yang saya maksudkn diatas masih baru dan ramai yg x mengetahuinya..
 

felani

Fun Poster
Joined
Jan 14, 2007
Messages
486
Reaction score
0
Points
10
tQ!

bisness baru ke ni TT?berapa lama dah running ads4buck ni?
Bisnes yang agak baru tuan, dalam 4 hari saya da close 2 orang yang terdekat, masih mencari geng2 yang berminat dan bersungguh2 untuk sama2 teruskan. klu tuan berdekatan dengan saya lagi bagus.
 

SCEG

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Feb 27, 2010
Messages
2,545
Reaction score
18
Points
25
Apa cite lak ni ... ofc ads4bucks pun dah lengang je dah skrg ni...hidup segan mati tak mau dah.....mula2 dulu ramai gak la, biasa la masa tu benda baru.
 

felani

Fun Poster
Joined
Jan 14, 2007
Messages
486
Reaction score
0
Points
10
Apa cite lak ni ... ofc ads4bucks pun dah lengang je dah skrg ni...hidup segan mati tak mau dah.....mula2 dulu ramai gak la, biasa la masa tu benda baru.
Boleh saya tahu tuan lokasi office yang mane satu tu tuan?

Setakat 3 hari ni saya sudah sampai HQ Ampang dan office banting, malam ni insyaAllah S.alam seksyen 7 dan Puchong Gateaway next week.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register