Admin tolong closed tread nie. Terima kasih

CG Sponsors




eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
tak jadi kasi sewa :d:d:d
 
Last edited:
Sponsored Post

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Stokis cosway pun ada kat belakang rumah aku gak :)
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Rasa2nya taman aku tak ada 1 pun penagih dadah...selamatttttt :)
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
ok...nak keluar jap..apa apa hall boleh call/sms atau PM aku :)
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Kenapa beli kalau boleh sewa? :)) :))
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
[URL="http://www.mudah.my[/URL]
 
Last edited:

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Rumah aku untuk disewa. Kemasukan 16hb Februari 2010.

Keadaan rumah biasa-biasa saja sebab aku tinggal disitu sekarang tapi nak pindah sebab dah dapat rumah kat area sekolah anak aku :D

Rumah End lot. Extend 10' X 20' berpagar untuk tempat jemur pakaian dan anak2 main basikal.

Kawasan perumahan yang selamat dan tak banyak kereta lalu lalang.

4 bilik. 2 bilik ada econ. Sebenarnya ada 3 bilik berecon tapi 1 bilik tu dah rosak. :D

Kipas siling di ruang makan 1, master bedroom 1 unit, bilik ke empat 1 unit dan ruang tamu 1 unit.

Water filter size besar kat main paip.

Ruang parking yang luas. Setakat Merz S320 tu muat sesangat lah. Kalau kancil leh susun 2 bijik sekali. :D

Pagar auto siap security light...kalau balik tengah malam buka pagar lampu on sendiri selama 5 minit.

Rumah dekat dengan balai polis, stadium kajang, medan satay, bank2, tabung haji, hospital (kerajaan & swasta). Maklumlah rumah dalam kawasan Bandar Kajang kan...macam macam ada :)paid

Kedai runcit dan kedai makan belakang rumah saja :D

Sewa RM850 sebulan.

Keutamaan pada yang berkeluarga atau pada anak2 dara saja :))

Kemasukan 16hb Februari 2010.

Deposit:

RM850 X 2 bulan = RM1700
RM850 sewa bulanan = RM850
Deposit utilities = RM250

Jumlah = RM2800 SAHAJA :D:D:D

Apa-apa hal call aku terus: 0133197008 Hisham


Jangan mintak gambar lak yeeeeee #:-S mai tengok dulu...berkenanbaru sembang lelain :">:">:">


Tambah sikit..kejiranan yang memudahkan...kalau lampu blow leh beli ngan jiran sebelah..dia buka kedai lampu

Kalau ada wire problem pun leh panggil jiran sebelah satu lagi...dia pakar wire :D

Kalau nak beranak pun boleh...jiran depan tu bidan :))

Kalau nak tengok ziana zain tunggu raya...rumah adik dia pun depan rumah aku gak :eek:
Lupa nak tambah..ada dua heater :D
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
jentik kasi naik sat :)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register