BTC USD 57,245.5 Gold USD 1,779.20
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Admin Tlg Remove Thread Ni..TQ

Sponsored Post

MoshedFX

Super Active Member
Messages
8,374
Paid Membership
Joined
Nov 15, 2007
Messages
8,374
Reaction score
89
Points
70
mcm mana nak tahu jumlah visitor yg datang kat website kita dari masa kita bina hingga ke sekarang

hurmm...kalu letak stats..leh monitor dan wat homework rasanya...

oh saya lebih suka kalu anda tnya di thread berkaitan visitor..contohnya thread ini..so semua soklan dan jawapan kita dapat stick to the one thread..lagi mudah org nk surf dan cari.....:)cgrock
 

Overclock

Legendary Member
Messages
14,056
Joined
Dec 1, 2006
Messages
14,056
Reaction score
42
Points
120
Aku suka pakai extremetracking... Tapi malangnya dier close utk registration dari mesia.. Tapi aku peduli ape.. Pakai proxy..:))
 

zattara

Active Member
Messages
1,514
Joined
Apr 26, 2008
Messages
1,514
Reaction score
22
Points
30
Aku suka pakai extremetracking... Tapi malangnya dier close utk registration dari mesia.. Tapi aku peduli ape.. Pakai proxy..:))

hahaha...lama tak nmpak ko overclock...lama menyepi...bz ngan CB ker?hahaha...:)paid
 

adr

Fun Poster
Messages
545
Joined
Aug 25, 2008
Messages
545
Reaction score
1
Points
15
Gunalah google analytic..pasti terjawab semua pertanyaa saudara.
 

MoshedFX

Super Active Member
Messages
8,374
Paid Membership
Joined
Nov 15, 2007
Messages
8,374
Reaction score
89
Points
70
hahaha...lama tak nmpak ko overclock...lama menyepi...bz ngan CB ker?hahaha...:)paid

perghh..overclock dah jadi otai CB ke? leh la tunjuk ajar...heheh:)paid
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register