Adik Maut, Abang Cedera, MPV Bertembung Lori Treler

CG Sponsors




TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
287,339
Reaction score
11,962
Points
2,376
Sponsored Post

theblur

Super Active Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
6,902
Reaction score
695
Points
121
innalillahiwainnailaihirojiun..

punca hilang kawalan?

aku haritu tukar timing belt, minta sekali cek lower arm kalau ada prob. sekali mekanik tu goyang tayar kiri depan, "bos, drive tak bunyi dan goyang ke? ni tayar dah goyang ni. nasib bos masih hidup sampai skrg"

tukar balljoint je. rm75.

ada duit lebih nanti nak minta tukar je la terus lower arm, driveshaft, segala berkaitan suspension ni.

sebab suspension system jarang bagi hint kalau problem.

bawa laju, memang mendapat la kalau ajal.

kalau tak tercabut tayar, entah la apa lagi.
 

puyol

CG Top Poster Club
Joined
Jun 28, 2011
Messages
22,482
Reaction score
2,161
Points
201
innalillahiwainnailaihirojiun..

punca hilang kawalan?

aku haritu tukar timing belt, minta sekali cek lower arm kalau ada prob. sekali mekanik tu goyang tayar kiri depan, "bos, drive tak bunyi dan goyang ke? ni tayar dah goyang ni. nasib bos masih hidup sampai skrg"

tukar balljoint je. rm75.

ada duit lebih nanti nak minta tukar je la terus lower arm, driveshaft, segala berkaitan suspension ni.

sebab suspension system jarang bagi hint kalau problem.

bawa laju, memang mendapat la kalau ajal.

kalau tak tercabut tayar, entah la apa lagi.
Kau punya Saga FLX ke?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register