Adib : Menteri cadang dakwa semula 12 suspek kerana sertai Perhimpunan Haram

CG Sponsors




cek mek molek

CG Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #2
Joined
Jun 3, 2013
Messages
74,105
Reaction score
11,689
Points
1,906
Basically dlm hal Adib ni, Hamid Bador tu, dia kena letak jawatan
sebab takde usaha dari dia sampai sekarang ni

AG kita mcmana sekarang, isu Adib ni?
 
Sponsored Post

akudotcom

Legendary Member
Joined
Jun 17, 2007
Messages
10,458
Reaction score
1,882
Points
201
Tak bole buat apa
Penjenayah sudah di lepaskan lari hehe
 

cek mek molek

CG Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #2
Joined
Jun 3, 2013
Messages
74,105
Reaction score
11,689
Points
1,906
Tak bole buat apa
Penjenayah sudah di lepaskan lari hehe
aah ye, ni dah menyusahkan kerja polis utk trace balik
dan saksi saksi pulak dah buat keterangan bercanggah, sekarang kata takde yg nampak arwah adib dipukul at all
 

GamezStar

CG Top Poster Club
Top Poster #5
Joined
Jul 1, 2008
Messages
30,624
Reaction score
1,392
Points
201
Klu gaya mcm ni la confirm case colos.. sebb tiada tindakan seterusnya
 

cari_makan

Active+ Member
Joined
Sep 27, 2006
Messages
4,326
Reaction score
109
Points
33
kalau laa ada persatuan peguam muslim yg pi bantu alangkah bagusnya.
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
286,883
Reaction score
11,947
Points
2,376
Bersenang lenang lah pembunuh adib sekarang nampaknya 😔
 
Sponsored Post
Top
Log in Register