BTC USD 51,006.2 Gold USD 1,783.00
Time now: Jun 1, 12:00 AM

~ader org tak puas hati sebab kena delete~

marlen

Legendary Member
Messages
16,925
Joined
May 27, 2008
Messages
16,925
Reaction score
31
Points
125
salam

sy buka thread gadis xbertudung..

sy belek2 ada la nmpk pic yg xbrapa nak ok pada mata sy..

sy & my member tegur..

then tup2 thread tu kena delete pg ni..

yg xbest nya org yg selalu layan thread tu kutuk kami kat profile..

so sy nak tny pendapat la klau salah sy tegur ni lain kali sy xnak tegur dah..

mod klau thread ni xok boleh la delete ye..

xmrh pun
 
Sponsored Post

L.O.V.E

CG Top Poster Club
Messages
28,931
Joined
Jul 9, 2007
Messages
28,931
Reaction score
6
Points
120
ni ker pic yang mar nak upload tu

2897683c4468e61743005649273bb7fecd415eb.jpg


2897711c064b4b8eacc038fa276230070ce40ad.jpg
 

chai

Banned
Messages
2,251
Joined
Jan 20, 2008
Messages
2,251
Reaction score
0
Points
20
wah...tak sempat nak tengok...
 

marlen

Legendary Member
Messages
16,925
Joined
May 27, 2008
Messages
16,925
Reaction score
31
Points
125
xde copy je pic dlm tu..

nak gak tny bdk2 cg ni pic dlm thread tu bagus ke..

klau bagus nak gak suruh mod letak blk thread tu
 

Biggie

Passed Away - Al Fatihah
Messages
14,648
Joined
Aug 31, 2008
Messages
14,648
Reaction score
79
Points
120
tkder apa yg salah la.. tegur tu utk kebaikan bersama... tak kisah la.. salah dn silap sama2 la kita betulkan...jika tak tegur tak tahu mana silapnya.. :)cgrock:)cgrock :)cgrock:)cgrock
 

L.O.V.E

CG Top Poster Club
Messages
28,931
Joined
Jul 9, 2007
Messages
28,931
Reaction score
6
Points
120
salah ker kami tegur gambar pompuan berkemban dan banyak gambar pompuan yang menampakkan l**ahnya???
 

bellaluna

Legendary Member
Messages
11,891
Joined
Jun 12, 2008
Messages
11,891
Reaction score
2
Points
115
salam

sy buka thread gadis xbertudung..

sy belek2 ada la nmpk pic yg xbrapa nak ok pada mata sy..

sy & my member tegur..

then tup2 thread tu kena delete pg ni..

yg xbest nya org yg selalu layan thread tu kutuk kami kat profile..

so sy nak tny pendapat la klau salah sy tegur ni lain kali sy xnak tegur dah..

mod klau thread ni xok boleh la delete ye..

xmrh pun

owh.

no wonder ler post aku short.

haha. :)):))
 

bellaluna

Legendary Member
Messages
11,891
Joined
Jun 12, 2008
Messages
11,891
Reaction score
2
Points
115
xde copy je pic dlm tu..

nak gak tny bdk2 cg ni pic dlm thread tu bagus ke..

klau bagus nak gak suruh mod letak blk thread tu

mod x bg warn dulu ker?

3 kali warn then delete ler.

biase camtue jerk. :-?:-?
 

marlen

Legendary Member
Messages
16,925
Joined
May 27, 2008
Messages
16,925
Reaction score
31
Points
125
owh.

no wonder ler post aku short.

haha. :)):))

:)):)):))

sori bellaluna..

sy pmpn so sy malu tgk pic mcm tu..

biar la diaorg nak ambik pic mcm tu tp xelok la nak sebar2kan

ramai je kwn sy yg free hair tp sopan je..
 

snowhazel_orange

Legendary Member
Messages
10,685
Joined
May 13, 2008
Messages
10,685
Reaction score
4
Points
115
taw takpe..
kalo dah lebih tu ley tegur..
nape nak melenting lak ade orang ni..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register