BTC USD 60,159.4 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

ade sape2 nak jadi sleeping partner?

azarulez

Super Active Member
Joined
Jul 9, 2008
Messages
8,360
Reaction score
1,155
Points
151
salam..member aku ada buka kedai nasi kukus. sekarang ni dia nak suntik modal untuk biz dia dlm 20K..so, dia nak cari 4 orang yang boleh bagi dia 5K sorang sebelum awal tahun depan..tiap2 bulan dia akan bagi RM150 kepada setiap 4 orang ni selagi dia tak bayar balik 5K tu smula kat orang tu..kira pendapatan pasif la untuk korang ni..

lokasi kedai tu kat seksyen 7 shah alam..dekat dengan uitm shah alam..nama kedai tu nasi kukus Umie mache..kalau yg berminat, boleh contact aku or member aku:

azarul: 013-4848165
haidir: 013-4343234 / 014-8455977

terhad untuk 20K n 4 org je..kalau sorang tu boleh bagi 10k, ok jugak..setiap bulan dia bagi Rm300 selagi dia tak bayar 10K tu..kalau nak tangok kedai tu dulu pun boleh..nak buat agreement or kaw tim dengan dia pun boleh, kalau ragu2 la..

kalau ade yang serius nak, contact terus la kitorang sebab sekarang ni aku jarang online..takut lambat pulak reply dalam thread ni..

ok..wassalam..
 
Sponsored Post

msazmer

Super Active Member
Joined
Feb 26, 2008
Messages
5,836
Reaction score
22
Points
70
teringat kisah si bob nasi kukus....anyway gud luck TT...ramai nk adi invester tu..
 

azarulez

Super Active Member
Joined
Jul 9, 2008
Messages
8,360
Reaction score
1,155
Points
151
teringat kisah si bob nasi kukus....anyway gud luck TT...ramai nk adi invester tu..

ok...thanks..nak tolong kawan je ni..hope ramai yg berminat..lokasi pun dah strategik tu dekat uitm..
 

comelcomot

Active+ Member
Joined
Jan 29, 2009
Messages
4,851
Reaction score
11
Points
30
wah bagusnyer..tt nih pe2pun smoga berjaya k..
cam boleh g try nih..
 

amayzz

Active+ Member
Joined
Nov 22, 2008
Messages
3,119
Reaction score
25
Points
30
mgkin warga cg dh serik dh bab nasi2 kukus ni bro...
cra trbaik bro jgn la promo kn tuk kwn takut jd mcm bob nasi kukus tu... bro nnt jg jd mgsa..
 

sawamura

Legendary Member
Joined
Mar 24, 2010
Messages
12,479
Reaction score
925
Points
161
kasik 5k pastuh dia bayar rm150 sampai setel 5k..

macam tuh ker..

atau sampai bila2 dia bayar rm150 tuh..

kalo dia bayar balik sampai dapat 5k tuh balik, tuh pinjaman 0% installment namanya :p
 

arowana

Active+ Member
Joined
Jun 21, 2008
Messages
3,001
Reaction score
19
Points
25
aku pun sefahaman mcm sawamura.. mana untung nya partner..
 

insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
yg akak paham camni

kita bg RM5k, kita dpt RM150 stiap bulan....selagi dia belum byr kita RM5k lumpsump

bila dia dah byr lumpsump RM5k kat kita....xde dah la terima 150 sebulan.

so, kalau setahun dia guna duit kita...maknanya selama 12 bulan kita terima 150....dan 5k tu, masih ada sbg loan kita kpd dia....sbb dia lom byar...:D
 

sawamura

Legendary Member
Joined
Mar 24, 2010
Messages
12,479
Reaction score
925
Points
161
yg akak paham camni

kita bg RM5k, kita dpt RM150 stiap bulan....selagi dia belum byr kita RM5k lumpsump

bila dia dah byr lumpsump RM5k kat kita....xde dah la terima 150 sebulan.

so, kalau setahun dia guna duit kita...maknanya selama 12 bulan kita terima 150....dan 5k tu, masih ada sbg loan kita kpd dia....sbb dia lom byar...:D

betul ker mcm nih TT..

kalo 4 orang kasik 5k.. bulanan dah kene bayor 600 tuh..

20k pinjaman bank rakyat rate 3.3% untuk 3 tahun repayment baru 600 lebih..

:-?:-?:-?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register