adakah sy penghidap HIV +

CG Sponsors




cincau

Freshie
Joined
Oct 16, 2010
Messages
18
Reaction score
5
Points
8
hello doktor2,tabib2,pak dukun,
boleh mintak pendapat?
ade x ubat penyembuh penyakit aids or hiv?

btul ke sel2 bdn cicak boleh boleh menyembuh kan penyakit tersebut?

dulu sy rajin main betina sundal,xpakai payung,

rs takut la,

sekurang2 nya kalau seseorg tu di jangkiti kuman hiv,
berapa lama boleh nmpak kesan?
 
Sponsored Post

the twelve

Active+ Member
Joined
Jan 12, 2008
Messages
3,064
Reaction score
23
Points
25
Buat je HIV test di hospital. then, tgk la result..
 

fordLASER

Legendary Member
Joined
Mar 22, 2007
Messages
10,806
Reaction score
54
Points
120
adusss.... dah konfirm blood test ker?
 

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,141
Reaction score
79
Points
1,020
fuh ...panas ...

try la gi periksa
 

cincau

Freshie
Joined
Oct 16, 2010
Messages
18
Reaction score
5
Points
8
huhuhu xsanggup la nk tgk result nt...dah genap setahun,skg ni bdn ok,xsakit pn....setahun jer cukup ker utk pastikan bebas drpd kuman hiv?
 

mohdridzuan®

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
11,852
Reaction score
40
Points
130
g je la check kat sepital, berani buat, berani tanggung le
 

ilhamjabil

Super Active Member
Joined
Jul 27, 2008
Messages
6,870
Reaction score
1,531
Points
141
Kalu main betina sundal tak semestinya kena HIV...sebab selalunya kena siplis atau gonorhea dulu...biasa seminggu dah tahu kencing nanah pedih....itu kalu kena ubat doktor kejap aja:D
 

abechik

Active+ Member
Platinum Member
Joined
May 24, 2008
Messages
3,319
Reaction score
1
Points
25
ade yg lma smpai 10thn vrus tu bru leh nmpk.. tp ntahle..try cri mklumat kt tenet..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register