Adakah Pusat Zakat Korupsi ? Pusat Zakat Di Malaysia Jum Debat Secara SIHAT

CG Sponsors




im755

Super Active Member
Joined
Apr 27, 2006
Messages
5,096
Reaction score
98
Points
70
zaky yapen dah 50thn bertapak dan seleweng selama tu. nie yg dibongkarkan.
yg tidak dibongkarkan lagi byk

kenapa x ada bala dari tuhan bayar cash kat diorg.
bila tiada bala

makin menjadi2 la diorg seleweng.

thn 2015. ekonomi teruk. so makin ramai selewenge
aku doakna mudah2an diorg terima bala kat dunia. bagi pengajaran yg lain.
 
Sponsored Post

im755

Super Active Member
Joined
Apr 27, 2006
Messages
5,096
Reaction score
98
Points
70
boleh kita virulkan tak pasal zakat kat fb. mintak diorg audit zakat nie
 
Last edited:

akudotcom

Legendary Member
Top Poster #4
Joined
Jun 17, 2007
Messages
10,393
Reaction score
1,876
Points
201
Tindakan yg tepat
Utk menangkap pegawai/ahli agama yg kaki rasuah



Jgn terlepas
Memalukan nama agama kita nanti
 

akudotcom

Legendary Member
Top Poster #4
Joined
Jun 17, 2007
Messages
10,393
Reaction score
1,876
Points
201
Anda nak bantu org islam tak?


Apakah itu MoJA?

MoJA merupakan aplikasi Mobile Jejak Asnaf yang memudahkan orang ramai untuk membuat laporan kepada MAIWP tentang mereka yang dalam kesusahan di Wilayah Persekutuan.

Apabila laporan dihantar, Skuad Jejak Asnaf Baitulmal MAIWP akan meneliti kes yang diterima seterusnya turun padang menyantuni mereka.

Aplikasi ini telah boleh dimuat turun di Google Play Store manakala bagi pengguna Apple, ianya dijangka berada di dalam Apple Apps Store dalam sedikit masa lagi.

Jangan lupa tekan Like dan Share untuk manfaat bersama.

Muat turun di :

#MAIWP #zakatWilayahPersekutuan #cariasnaf #Baitulmal #zakatMAIWP #agihzakat #MoJA
 
Sponsored Post
Top
Log in Register