adakah power supply anda berfungsi dengan baik?

Recommended Brokers


imatheonlyone

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
12,560
Reaction score
337
Points
141
Slagi kita hnya pakai satu gpu, 750 Watts 80 plus bronze da memadai.. Untuk 1080p la klu lebih dari tu aku x pasti la cukup ke x
 
Sponsored Post

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,197
Reaction score
384
Points
81
kat sini pun boleh utk kira jumlah kuasa yg diperlukan
asia.evga.com/power-meter
 

thetu5

Active Member
Joined
Nov 25, 2007
Messages
1,660
Reaction score
31
Points
30
xleh bukak pon..kne sekam ke ni?
 

Hulas

Junior Member
Joined
Feb 8, 2019
Messages
72
Reaction score
3
Points
11
I still couldn't understand what do you mean here. ASUS do make very good power supplies, for example I have 500W from them and it really work wonders. It serves me for more than 11 years already with very powerfull PC even for it and all is just damn fine with it.
 

adamrao

Active Member
Joined
Mar 1, 2017
Messages
1,189
Reaction score
88
Points
30
bukan dell kalo naik ember kelip kelip d casing tu tanda power supply dah rosak ka? lap ngan eraser kat ram pun x jalan..
 

gtx980

Fun Poster
Joined
Dec 12, 2007
Messages
188
Reaction score
43
Points
20
PC saya tak boleh on pagi ni, kebetulan pulak terjumpa topik ni. Macam mana nak check ye pert mana yang rosak? Adakah power supply? Saya pakai Cooler Master MasterWatt Lite 700W 80Plus
 
Sponsored Post
Top
Log in Register