adakah mobile games yang lebih menarik untuk main?

Recommended Brokers


boxer171

Active Member
Joined
Jun 28, 2012
Messages
2,315
Reaction score
10
Points
25
Ni thread sembang dengan diri sendiri ke apa?..nama fatin la..fiza la..tp bahasa melayu berterabur..hahahahah
 
Sponsored Post

maxpda

Super Active Member
Joined
Jan 15, 2007
Messages
6,595
Reaction score
35
Points
70
ni nak promot game ke ape...hahaha...
 

Ali hamid

Freshie
Joined
Apr 27, 2017
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
Bosan laa game ni, dah laa charge nak main game ni mahal. Setiap level mesti kena bayar punya mcm mobile game yg lain. Hadiah duit tu betul ke, entah2 saje je nak tarik orang je suruh masuk game tournament ni. Tak percaya laa aku benda2 mcm ni.
Se7en Gear game okay laa, ni mesti kau tak try lagi ni kan. Best je aku main sbb racing cars game ni laju weii. Kalau kau x percaya pergi kat website game hero. Kalau x silap pemenang pertama dah diumumkan. Jom masuk secondgame pulak.
 

Yms

Junior Member
Joined
Mar 3, 2013
Messages
78
Reaction score
1
Points
11
Bosan laa game ni, dah laa charge nak main game ni mahal. Setiap level mesti kena bayar punya mcm mobile game yg lain. Hadiah duit tu betul ke, entah2 saje je nak tarik orang je suruh masuk game tournament ni. Tak percaya laa aku benda2 mcm ni.
hahaha tapi aku rasa games ni ada banyak cabaran untuk aku main dia sebab games ni lagi boleh cabar bersama dengan kawan kita lagipun aku menarik dengan hadiah yang disediakan tapi aku rasa kamu boleh try main tau
 

Yms

Junior Member
Joined
Mar 3, 2013
Messages
78
Reaction score
1
Points
11
Se7en Gear game okay laa, ni mesti kau tak try lagi ni kan. Best je aku main sbb racing cars game ni laju weii. Kalau kau x percaya pergi kat website game hero. Kalau x silap pemenang pertama dah diumumkan. Jom masuk secondgame pulak.
yaya memang betul adui nampak pemenang tu dari website se7en games agak gembira sebab jumlah cash yang banyak gila tu jadi aku pun nak menyertai tournament round ke2 sebelum ia tarikh tutup untuk menjadi pemenag kali ni lagipun games ni boleh guna untuk melepaskan masa pada minggu cuti ni
 

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,150
Reaction score
380
Points
81
siapa main Empire Warriors TD?
komen sikit





fb.com/omghackersofficial/photos/pcb.1096390827168749/1096390773835421
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register