adakah mobile games yang lebih menarik untuk main?

Recommended Brokers


Yms

Junior Member
Joined
Mar 3, 2013
Messages
78
Reaction score
1
Points
11
hmm, sekarang ni aku sem braek, dah bosan stay kat rumah..jadi aku nak main mobile games yang ada lebih cabaran untu mainnya.. tapi kawan aku ada menperkenalkan se7en gear tu..xtau games apa jadi ada sesiapa yang tau boleh bagi tau kat aku
 
Sponsored Post

tatatata230

Freshie
Joined
May 24, 2011
Messages
10
Reaction score
0
Points
3
hmm, sekarang ni aku sem braek, dah bosan stay kat rumah..jadi aku nak main mobile games yang ada lebih cabaran untu mainnya.. tapi kawan aku ada menperkenalkan se7en gear tu..xtau games apa jadi ada sesiapa yang tau boleh bagi tau kat aku
aku pun pernah dengar games ni, yang aku tau games ni ada t&C untuk menyertai pertandingan ni..huhu sedih sebab aku pun xtau
 

tr4falgar

Super Active Member
Joined
Oct 14, 2012
Messages
6,242
Reaction score
479
Points
86
mai main summoners war :D:D

game jangka masa panjang ..
 

jaws_am

Super Active Member
Joined
May 29, 2008
Messages
9,978
Reaction score
1,439
Points
141
mobile legend..
ada thread khas kt cg..

TT x nk buat kerja berfaedah sikit ke ?
etc belajar photoshop,belajar video editing, belajar forex demo acct..
 

mariayoung

Junior Member
Joined
Jun 29, 2016
Messages
62
Reaction score
3
Points
11
hmm, sekarang ni aku sem braek, dah bosan stay kat rumah..jadi aku nak main mobile games yang ada lebih cabaran untu mainnya.. tapi kawan aku ada menperkenalkan se7en gear tu..xtau games apa jadi ada sesiapa yang tau boleh bagi tau kat aku

Se7en Gear yg mobile game ni pun okay sebab ada game hero tournament. Boleh laa nanti hadiah wang tunai kalau menang. Yang penting kau pandai main game ni. Kalau x pndai main pun, main hari2 kejap je jadi pandai main game.
 

fazaziza

Freshie
Joined
Apr 7, 2017
Messages
10
Reaction score
0
Points
3
aku pun pernah dengar games ni, yang aku tau games ni ada t&C untuk menyertai pertandingan ni..huhu sedih sebab aku pun xtau
games ni memang nak t&c untuk menyertai pertandingan, tapi kalau kamu da qualified games ni memang menarik tau sebab ia ada sediakan grand prize untuk pemenang..aku dah menyertai pertandingan ni sebab games ni memang ada chalelnges untuk aku mendapatkan markah yang tinggi..jom kami main games ni bersama:D
 

Fatinkaki

Freshie
Joined
Sep 27, 2016
Messages
12
Reaction score
0
Points
3
games ni memang nak t&c untuk menyertai pertandingan, tapi kalau kamu da qualified games ni memang menarik tau sebab ia ada sediakan grand prize untuk pemenang..aku dah menyertai pertandingan ni sebab games ni memang ada chalelnges untuk aku mendapatkan markah yang tinggi..jom kami main games ni bersama:D
I dah baca terma dan syarat dia , pemain perlu adalah pengguna celcom dan xpax jadi klaw pengguna celcom mmg dah qualified , tp klaw telco lain tu cerita lain la
 

FlowerGift

Junior Member
Joined
Jun 28, 2016
Messages
66
Reaction score
0
Points
6
Bosan laa game ni, dah laa charge nak main game ni mahal. Setiap level mesti kena bayar punya mcm mobile game yg lain. Hadiah duit tu betul ke, entah2 saje je nak tarik orang je suruh masuk game tournament ni. Tak percaya laa aku benda2 mcm ni.
 

Amylin77

Freshie
Joined
Oct 18, 2016
Messages
3
Reaction score
0
Points
3
Bosan laa game ni, dah laa charge nak main game ni mahal. Setiap level mesti kena bayar punya mcm mobile game yg lain. Hadiah duit tu betul ke, entah2 saje je nak tarik orang je suruh masuk game tournament ni. Tak percaya laa aku benda2 mcm ni.
Tapi I rasa game ni seronok la , asal bosan ? xjumpa pemain hebat macam I ke hehehehe...tapi tournament memang kena update markah kita kan chill la bro
 
Sponsored Post
Top
Log in Register