BTC USD 63,835.9 Gold USD 1,773.56
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Adakah Lowyat Dot Net Amal Diskriminasi???

Status
Not open for further replies.

mrfs1978

Super Active Member
Joined
Jul 16, 2006
Messages
5,827
Reaction score
103
Points
73
aku tak berapa berpuas hati ngan layanan di forum LO**AT......apa yg dpt aku tgk kebanyakan admin dan mod di sama masih mengamalkan diskriminasi ke atas individu tertentu terutama yg berbangsa melayu.....nie hanya pandangan peribadi aku dan mungkin aku tersalah......apa yang aku kecewa adalah jawapan dari admin dan staff yang tak profesional......kenapa org lain boleh jual tanpa halangan sedangkan kita juga adalah genuine seller eeeerrrmmmmmm.......maybe ada kengkawan kat sini penah alami perkara yang sama......jom bincang....
 
Sponsored Post

taufic

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
694
Points
161
jual apa tue
byk saja brg aku jual kat sana
 

mrfs1978

Super Active Member
Joined
Jul 16, 2006
Messages
5,827
Reaction score
103
Points
73
barang apakah?
silap section kot?

hehehehe tak mungkin silap thread....nanti lah aku tempek kat sini msg yg aku dpt dari staff.....mcm siot ja jawapan......:eek::eek:
 

izudin

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
May 26, 2010
Messages
2,818
Reaction score
50
Points
30
ok je ari2 bump sekali
 

Dann

Administrator
Staff member
Joined
Nov 19, 2005
Messages
3,296
Reaction score
1,941
Points
101
Racist forum. Racist community. You talk as bulllshit as "unite against racism" but you observe your community to racism. Yang si mata sepet pulak suka mempermainkan Islam dan Allah dia nampak hina betul agama Islam ni di mata they all.

Simple je..tak payah support. Janga ditekan URL depa dan jangan sesekali melawat.

P/s: Tapi jangan terkejut masih ada human berstatus Melayu dan Islam sibuk pertahankan depa dengan alasan katanya kita kolot. Sebab apa? sebab bangsa kita sampai bila-bila takkan bersatu selagi kita tak balik pada Addin.
 

sipout

Active Member
Joined
Dec 22, 2007
Messages
1,523
Reaction score
12
Points
25
mesej dr admin cg...thanx
 

[email protected]

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Nov 12, 2008
Messages
16,692
Reaction score
93
Points
135
Racist forum. Racist community. You talk as bulllshit as "unite against racism" but your observe your community to racism. Yang si mata sepet pulak suka mempermainkan Islam dan Allah dia nampak hina betul agama Islam ni di mata they all.

Simple je..tak payah support. Janga ditekan URL depa dan jangan sesekali melawat.

P/s: Tapi jangan terkejut masih ada human berstatus human dan Islam sibuk pertahankan depa dengan alasan katanya kita kolot. Sebab apa? sebab bangsa kita sampai bila-bila takkan bersatu selagi kita tak balik pada Addin.

btol
x yah dok masuk la forum tu
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register