Adakah ini tanda2 'buang tabiat'

CG Sponsors




eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
kalau kat tempat lain aku tak tau apa orang panggil tapi kalau kat sebelah utara orang kata b'buang tabiat' iaitu buat sesuatu yang bukan kelaziman dan selepas berlaku kematiannya baru orang perasan.

Apsal lak aku timbulkan isu ini? Ada cerita sekejap tadi wife aku call.

Mak su (isteri kepada adik emak wife aku) call dan dia kata pak su sejak hari raya korban hari tu asyik cakap nak makan sangat danging korban dan pak su terkilan sebab emak dia dapat banyak daging korban dan tak kasi kat dia.

mak su buat do no saja tapi tetiba petang tadi pak su ulang sebut lagi dengan nada bersungguh-sungguh nak makan daging korban.

Umur pak su tu dekat 51 dah. So sekarang aku tengah calling-calling kawan2 kat bangi yang masih ada stok daging korban....nasib baik ada and kejap lagi aku nak pi amik and hantar e rumah pak su.

Kalau jadik apa-apa pun tak ler terkilan maksu tu.

:(:)(:)((
 
Sponsored Post

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Adoi.... boleh korban lagi... eboss sponsor jer seekor....
 

zamreda

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2008
Messages
31,388
Reaction score
51
Points
120
hantarlah cpt,tu mungkin keinginan dia..

soal buang tabiat tu urusan Allah..jgn kita persoalkan.
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
hantarlah cpt,tu mungkin keinginan dia..

soal buang tabiat tu urusan Allah..jgn kita persoalkan.
dah...wife aku gi hantar kejap lagi...
 

JamBu

Active Member
Joined
Jul 3, 2008
Messages
1,518
Reaction score
1
Points
25
adesssssss
kita x taw masa akan datang
buat la ape yg dia nak ..
 

underscore

Legendary Member
Joined
Sep 20, 2008
Messages
11,493
Reaction score
4,245
Points
196
takder siapa perasan dan dpt meramal perkara akan datang.
tue mungkin perkara biasa,
orang kata mengidam
 
Sponsored Post
Top
Log in Register