BTC USD 43,851.0 Gold USD 2,027.77
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Adakah hari ini hari anda hangat atau hangit??

harraz asyraaf

Super Active Member
Messages
7,794
Joined
Jun 5, 2008
Messages
7,794
Reaction score
93
Points
70
Perkara di atas adalah dengan segala hormatnya dirujuk.

dan rujukan selanjutnya juga dibuat terhadap segmen dalam hotfm yg lebey korang la bunyiknya macam tajuk di atas.

dan tajuk di atas yg self-explanatory..

mari kita kongsikan bersama kehangatan maupun kehangitan apa saja yg hangat dan yg hangit yg kita telah lalui sejak pukul 0001hrs hinggalah 2400hrs hari ini...

kalau nak share yg semalam pon..boley la jugak..

tarak hal nyer..

bak kata kawan kita...

sharing is caring...

caring is closing..

closing is kring kring...

ntah apa yg aku merapek nih..:))

so..

on yr mark, get set..GO!!!!
 
Sponsored Post

ntah..

aku salu dgr lam hotfm bendalah ni..so lebey korang macam lam hotfm jugak la..

korang share la apa yg menarik..yang hangat untuk dikongsikan dgn semua kenkawan CG...dan kalau nak kongsikan yg hangit pon ok...

bezanya ngn hotfm...lam hotfm diorang men tepon...lam CG..kita main taip...

heheheh...

ada paham??
 
o..
aku mulakan dulu..

pagi tadi...

hari aku hangat...

aku gi bekfes dan aku jumpa ex cikgu aku kat situ...

dia sekarang kerja biro tatanegara..

so instead of dia suruh aku geng ngn gomen...aku bg la dia komen aku ttg apa yg aku rasa...

so aku cuba provoke macam2 tadi..and guess what ...dalam masa kurang 5 minutes, cikgu aku tu terus kondem kerajaan la pulok...

so apa yg hangat??

yang hangat adalah perdebatan kami tadi..

takde rasa mcm cakap ngn cikgu plak..

dulu kat sekolah, cikgu ni la antara yg digeruni...

heheheh..
 
o..
aku mulakan dulu..

pagi tadi...

hari aku hangat...

aku gi bekfes dan aku jumpa ex cikgu aku kat situ...

dia sekarang kerja biro tatanegara..

so instead of dia suruh aku geng ngn gomen...aku bg la dia komen aku ttg apa yg aku rasa...

so aku cuba provoke macam2 tadi..and guess what ...dalam masa kurang 5 minutes, cikgu aku tu terus kondem kerajaan la pulok...

so apa yg hangat??

yang hangat adalah perdebatan kami tadi..

takde rasa mcm cakap ngn cikgu plak..

dulu kat sekolah, cikgu ni la antara yg digeruni...

heheheh..

kiranye cikgu pn dh tabik spring kt ko arini :D:D:D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register