Adakah Esok Untuk BN ?

CG Sponsors




Megat Al Fateh

Fun Poster
Joined
May 6, 2019
Messages
975
Reaction score
443
Points
41
Aku akan pangkah parti selain dari BN
Baru dia tau apa erti melokop ko skang
Selagi zahid ada..selagi muka muka penyamun ada.. aku xkan pangkah BN

BN nie suci sikit skang sebab haritu dah mammpos
Kalau tak berlagak tak hengat
tanye je.. andaikata..

dlm umno.. kalau tolak najib dgn zahid

siapa bos rasa boleh jadi leader?

yg mmg bos akan pangkah balik bn tu kalau jadi
 
Sponsored Post

pinjamankereta2013

Fun Poster
Joined
Feb 8, 2013
Messages
888
Reaction score
160
Points
33
tanye je.. andaikata..

dlm umno.. kalau tolak najib dgn zahid

siapa bos rasa boleh jadi leader?

yg mmg bos akan pangkah balik bn tu kalau jadi
Kena naikkan muka baru je la
Muka yg ada semua ada taik
Zahid.. Bye bye
Jibby.. Lagi bye bye
Khairy..dia dah kenyang makan komisen + markup prive vaksin
Ku nan.. Bye bye
Hishamudin....bye bye

Sila naikkan muka baru plok
Nie muka dah basi
 

Megat Al Fateh

Fun Poster
Joined
May 6, 2019
Messages
975
Reaction score
443
Points
41
sebenarnya ramai je yg benci tapi rindu

dulu menyampah sekarang baru tahu

ade yg dulu mengaku konon terbaik tapi kuat tipu

takpelah.. pengajaran utk semua, nanti pangklah yg terbaik dlm pru.. ;)
 

wan_rizal70

Fun Poster
Joined
Oct 15, 2020
Messages
715
Reaction score
207
Points
23
Kena naikkan muka baru je la
Muka yg ada semua ada taik
Zahid.. Bye bye
Jibby.. Lagi bye bye
Khairy..dia dah kenyang makan komisen + markup prive vaksin
Ku nan.. Bye bye
Hishamudin....bye bye

Sila naikkan muka baru plok
Nie muka dah basi
Jika betul kj mark up price vaksin, kenapa ph tak report sprm? Ada bukti ke?
 

sapit87

Super Active Member
Joined
Oct 4, 2012
Messages
7,809
Reaction score
313
Points
91
politik ni smua sama..ko pangkah A pun taik ko pangkah B pun sama..xde yg mana lebih baik sebenarnya.

pastu rakyat pun sbenarnya x brapa nk cerdik,bile pemimpin pembangkang bg janji gula2,bg formula mcm2...rakyat pun hohohoho..dulu rafizi dgn anuar mcm tu.sebab tu org beria tukar gov..skrg najib pun sama bg formula mcm2 la,bg idea mcm2 la org kita pun cpt je beralih hati..senang sgt kene gula2
 

Xploit Machine

CG Top Poster Club
Joined
Nov 23, 2012
Messages
26,032
Reaction score
3,798
Points
236
BN 80'an dengan sekarang banyak beza .. kaki songlap ramai :D
 

Xploit Machine

CG Top Poster Club
Joined
Nov 23, 2012
Messages
26,032
Reaction score
3,798
Points
236
Yg 80'an semua dh kaya Raya bro hahaha
btul bro, tp banyak kebaikkan dibuat untuk rakyat .. bukan 365/7/24 politikus tanpa kisah masalah rakyat .. ni tengah Covid-19 ngan masalah banjir besar pun masih x endah, semua bertumbuk sana sini pasal jawatan dan politik
 

lau_kau

Super Active Member
Joined
Aug 2, 2007
Messages
9,812
Reaction score
1,212
Points
151
btul bro, tp banyak kebaikkan dibuat untuk rakyat .. bukan 365/7/24 politikus tanpa kisah masalah rakyat .. ni tengah Covid-19 ngan masalah banjir besar pun masih x endah, semua bertumbuk sana sini pasal jawatan dan politik
Betul masa tu masa nmpk aura iklasnya......skg ke laut bro nmpk gila kuasa ja bnyk
 
Sponsored Post
Top
Log in Register