Adakah anda peminat Filem Bollywood sharekan Movie mana anda suka!!!!!

Recommended Brokers


dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,041
Reaction score
1,512
Points
596
Aamir Khan merupakan salah seorang pelakon terbaik dan serba boleh dalam industri perfileman India, dan filem-filemnya, terutamanya selepas tahun 2000, banyak menyentuh isu semasa yang penting, dan merupakan antara filem paling popular di serata dunia, dengan angka box office yang cukup mengagumkan.

Jadi, jika diberi pilihan antara 6 filem di bawah, yang merupakan filemnya dengan 'rating' tertinggi di laman web IMDb, filem manakah yang menjadi pilihan anda?

Ghajini best layan

 
Sponsored Post

apiz89

Active Member
Joined
Sep 3, 2010
Messages
2,375
Reaction score
9
Points
25


nie pun best

govinda kalau die berjoget mmg A :)cgrock
 

apiz89

Active Member
Joined
Sep 3, 2010
Messages
2,375
Reaction score
9
Points
25


nie lg 1 cite power..sunil shetty hero mak aku..fav die :D:D
 

Kbyne

Legendary Member
Joined
Jan 23, 2011
Messages
11,834
Reaction score
500
Points
161
Aku paling benci filem ni.ada dakyah hindu hedonisma banyak bercanggah dgn hukum syara'.fahaman tuhan pluralisma.

Contoh lagi keliling unggun api,pakai nandek kat dahi.mesti tunjuk patung gajah.suka berfoya foya.telek nasib.

Banyak yg filem tu tunjuk semua yang larangan agama kita...macam diorang tau larangan tu,sengaja sesatkan orang kita.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register