BTC USD 62,389.0 Gold USD 1,805.70
Time now: Jun 1, 12:00 AM

ada x sesiapa kenal pembekal barang2 seperti ni??

otakbisnes

Fun Poster
Joined
Jun 15, 2007
Messages
292
Reaction score
0
Points
10
salam..

saya dan kakak dalam proses bukak kedai kek dan peralatan buat kek sekarang ni.. cuma nak tanya ada x sape2 geng carigold yang kenal dengan supplier air [email protected] @ sewaktu dengannya kat area Tanah Merah Kelantan. yang sediakan peti sekali.. kalau ada tolong bagi contact number..

hehe.. jasamu akan dikenang dan tq..
 
Sponsored Post

arjunawan

Fun Poster
Joined
Feb 26, 2009
Messages
875
Reaction score
26
Points
20
salam..

saya dan kakak dalam proses bukak kedai kek dan peralatan buat kek sekarang ni.. cuma nak tanya ada x sape2 geng carigold yang kenal dengan supplier air [email protected] @ sewaktu dengannya kat area Tanah Merah Kelantan. yang sediakan peti sekali.. kalau ada tolong bagi contact number..

hehe.. jasamu akan dikenang dan tq..

apa maksud TT dgn air minuman?
 

alkhawarizmi

Active+ Member
Joined
Mar 26, 2009
Messages
3,038
Reaction score
18
Points
25
kalau air minuman ko tepon ang kim lin bro, kat pasir mas tanah merah cukong tu yg hantar. kalau aiskrim kontek je mana2 syarikat aiskirim kompom antar siap dengan peti skali
 

insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
kalau air minuman ko tepon ang kim lin bro, kat pasir mas tanah merah cukong tu yg hantar. kalau aiskrim kontek je mana2 syarikat aiskirim kompom antar siap dengan peti skali

ang kim lin tu...apa benda dia tak supply....smer dia supply...:D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register