ada tak ahli cg ni lawyer ..? tapi nak dkl je

CG Sponsors




my.name.is.nad

Legendary Member
Joined
May 12, 2008
Messages
10,496
Reaction score
6
Points
115
kalau ada sila sms saya kat 0168601510. nak tolong minta buat doc and sign surat apa suma. ada kes. harap2 yang murah2 je lah... yang mahal tak mampu saya .. :D
 
Sponsored Post

BizClub

Super Active Member
Joined
Dec 26, 2005
Messages
7,034
Reaction score
157
Points
78
bagus gak..aku tgh cari lawyer gak ni....tp area a/star hehe...
 

tudung87

Legendary Member
Joined
May 30, 2008
Messages
12,870
Reaction score
69
Points
120
kalau ada sila sms saya kat 0168601510. nak tolong minta buat doc and sign surat apa suma. ada kes. harap2 yang murah2 je lah... yang mahal tak mampu saya .. :D
ada...
ada bg khidmat nasihat free jek...:)paid:)paid
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
kalau ada sila sms saya kat 0168601510. nak tolong minta buat doc and sign surat apa suma. ada kes. harap2 yang murah2 je lah... yang mahal tak mampu saya .. :D
loyar buruk ramai lerr


:eek::eek::eek:
 

my.name.is.nad

Legendary Member
Joined
May 12, 2008
Messages
10,496
Reaction score
6
Points
115
harap jangan nak loyar buruk dalam thread ni ek.. sekian terima kasih .
 

kapak

Legendary Member
Joined
May 30, 2008
Messages
19,625
Reaction score
263
Points
131
kalau ada sila sms saya kat 0168601510. nak tolong minta buat doc and sign surat apa suma. ada kes. harap2 yang murah2 je lah... yang mahal tak mampu saya .. :D
ni dikira isu semasa ke? :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register