Ada sesiapa tahu pasal Al-Rajhi Bank x?

CG Sponsors




ray07

Freshie
Joined
Dec 15, 2008
Messages
17
Reaction score
0
Points
3
Salam, ada saper2 tau pasal Al-Rajhi Bank x? Bleh x terangkn kemudahan yg ada pd Al-Rajhi Bank kalo nk withdraw duit dari Paypal?
Onegaishimasu!
:)
 
Sponsored Post

Mr DoN

Active+ Member
Joined
Dec 17, 2008
Messages
4,218
Reaction score
105
Points
33
al rajhi bank ni,mmg sempoi.. nk buat debit card mmg cepat giler.. pegi al-rajhi bank, ckp kt diorang nk buat debit card, isi borang,bayar rm 120- 150, dapat card, trus leh guna.. semudah abc.. huhuhu.. x smpi sejam pn klu org x ramai.. bab nk withdraw paypal mmg al-rajhi leh guna jgk.. tp tgk luck jgk sbb paypal ni US pya jd first name and last name tu yg kadang2 jd problem nk withdraw.. cth nama reg kat bank kamal husin tp klu paypal ni husin kamal.. tu yg kdg2 xleh withdraw, bank bgtau aku mcm tu la..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register