BTC USD 47,953.8 Gold USD 1,754.01
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Ada kedai tak yang boleh buat KITT LED ni?

kuhik

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jun 12, 2007
Messages
39,519
Reaction score
1,312
Points
191
as salamu alaykum wbt.

ada tak mana-mana kedai @ wokshop dalam Malaysia ni yang boleh buat LED or RED LIGHT SCANNER macam kereta Knight Rider ni?

323.jpg


2264091745_bb517eb64f_m.jpg

2264134143_389faccdbe_m.jpg
2264926096_f0bd3c06d5_m.jpg


kalo ada la yang sanggup buat, den ingat nak tempah satu la...jadi sesiapa kengkawan yang ada info mana-mana kedai yang sanggup buat tu, bitaulah yer..please!

huhuhu :D
 
Sponsored Post

zamreda

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Sep 1, 2008
Messages
31,388
Reaction score
51
Points
120
ko nak buat ke?bnyak chip nak kena pkai nie..lgipn ko nak pasng kat mana ?klau kena air abisle terbakar sbb ia pkai chip..
 

zamreda

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Sep 1, 2008
Messages
31,388
Reaction score
51
Points
120
takyah antar kdailah.pegi mana 2 poli ke ikm ke yng mabik kos elektronik taja pelajar punya projek akhir..
 

gOdFeLLa

Senior Member, InstaForex Official, Introducing Br
Paid Membership
Joined
Jan 4, 2007
Messages
9,441
Reaction score
401
Points
81
as salamu alaykum wbt.

ada tak mana-mana kedai @ wokshop dalam Malaysia ni yang boleh buat LED or RED LIGHT SCANNER macam kereta Knight Rider ni?

323.jpg


2264091745_bb517eb64f_m.jpg

2264134143_389faccdbe_m.jpg
2264926096_f0bd3c06d5_m.jpg


kalo ada la yang sanggup buat, den ingat nak tempah satu la...jadi sesiapa kengkawan yang ada info mana-mana kedai yang sanggup buat tu, bitaulah yer..please!

huhuhu :D

dah start dah..... kemaruk Knight Rider bermula kembali

:eek::eek::eek::eek::eek:

Teringat Zaman kereta Proton Saga dulu, masing2 duk tambah KITT punya lampu....
 

kuhik

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jun 12, 2007
Messages
39,519
Reaction score
1,312
Points
191
dah start dah..... kemaruk Knight Rider bermula kembali

:eek::eek::eek::eek::eek:

Teringat Zaman kereta Proton Saga dulu, masing2 duk tambah KITT punya lampu....

huhhuhu...nampak cantik jer kalo pasang kat kereta...huhuhu
 

kuhik

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jun 12, 2007
Messages
39,519
Reaction score
1,312
Points
191
ko nak buat ke?bnyak chip nak kena pkai nie..lgipn ko nak pasng kat mana ?klau kena air abisle terbakar sbb ia pkai chip..

letak kat depan..atas bonet ke..huhuhu
 

kuhik

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jun 12, 2007
Messages
39,519
Reaction score
1,312
Points
191
takyah antar kdailah.pegi mana 2 poli ke ikm ke yng mabik kos elektronik taja pelajar punya projek akhir..

owh..yer ker? diorang bleh buat ke?
 

fareast262

Active+ Member
Joined
Feb 7, 2007
Messages
4,010
Reaction score
7
Points
25
aku pon berminat gak....cari2 jugak tu kat pasar pudu tu kan bersepah kedai letronik, tp xde pown yang bley buat....erm
 

desmoquattro

Active+ Member
Joined
Nov 30, 2007
Messages
3,854
Reaction score
35
Points
40
Kalau setakat nak pakai kat wira jer..baik xpayah bro...jadik macha la keta ko hahaha...kalau buat kat keta mahal, org xde kata apa la keh keh
 

zamreda

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Sep 1, 2008
Messages
31,388
Reaction score
51
Points
120
klau kowtim dgn pensyarahnya lagi bagus,upah diorang aje...takyah susah gie kedai..bkn suma boleh buat...aku pon bleh buat jugak klau bro mahu...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register