Ada ke koperasi lain yg macam kowamas....

CG Sponsors




Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
Kwn aku suruh tnya ni...

Psl dia x nak pnjam dgn kowamas yg mmg x ada duit pnya koperasi

Ada kwn aku lain yg dah pnjam , nak masuk sbln setgh dah , smua

dah lulus tp duit tak masuk2, katanya maybank x clearkan cek lagi

, dah lebih sbulan


So kwn aku suruh tnya geng2 kat sini, ciri2 kop yg mcm kowamas :

Antaranya ialah :

1. Payout atau potongan kop x lbih dr 14& atau 86% dipulangkan kpd peminjam , kalau ptg lg kurang dn bg lg lbh pd pmnjam lg bagus

2. Interest rendah , x lbih 5.5% setahun

3. Blh pnjam smpai 150k, kalau lg tinggi lg bagus

4. Blh ikat smpai 15 tahun atau lebih

Kalau selain dr kowamas dan mmg kop ni bagus , bagitau aku ye , blh aku bg tau kwn aku tu , tq
 
Sponsored Post

Zulnas78

Active Member
Joined
Jun 18, 2007
Messages
1,562
Reaction score
6
Points
25
Salam Bro....

Cuba bukak Laman web Koperasi Ukhuwah. Tengah ada promosi dan rasanya interest 5% buleh buat sampai 15 tahun lagik. Good Luck. Saya pun cadang nak ambik kat situ...
 

dollarsmagic

Active+ Member
Joined
Feb 23, 2007
Messages
2,924
Reaction score
98
Points
30
Salam Bro....

Cuba bukak Laman web Koperasi Ukhuwah. Tengah ada promosi dan rasanya interest 5% buleh buat sampai 15 tahun lagik. Good Luck. Saya pun cadang nak ambik kat situ...
Thanks Atas Maklumat Bro
 

IFX_Sarawak

Super Active Member
Joined
Aug 18, 2008
Messages
9,678
Reaction score
80
Points
70
Salam Bro....

Cuba bukak Laman web Koperasi Ukhuwah. Tengah ada promosi dan rasanya interest 5% buleh buat sampai 15 tahun lagik. Good Luck. Saya pun cadang nak ambik kat situ...
5% tu kadar tetap ke bro?tengok dia punya payout tinggi gak tu..boleh coba ni..
 

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
Salam Bro....

Cuba bukak Laman web Koperasi Ukhuwah. Tengah ada promosi dan rasanya interest 5% buleh buat sampai 15 tahun lagik. Good Luck. Saya pun cadang nak ambik kat situ...


Tq bro utk info bagus ni :)cgrock
 

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
Tapi Xsilap Saya..Nak Lulus Susah Bagi Yang Blacklist :D


Dlm site dia kata blacklist pun blh mohon
Tp kwn aku tu x blacklist pun , cuma boring dgn kerenah birokrasi bank2 skrg ni:(
 

IFX_Sarawak

Super Active Member
Joined
Aug 18, 2008
Messages
9,678
Reaction score
80
Points
70
Dlm site dia kata blacklist pun blh mohon
Tp kwn aku tu x blacklist pun , cuma boring dgn kerenah birokrasi bank2 skrg ni:(

Koperasi Ukhwah tu 5% interest fixed atau berubah mengikut tahun?
 

MrMama

Active Member
Joined
Aug 2, 2008
Messages
1,631
Reaction score
7
Points
25
sapa2 nak buat pinjaman dgn koop ukhwah PM aku nama & no phone tgk siggy aku..:))..senang beurusan..koop yg dah establish
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register