To Sell Acer aspire 4315

CG Sponsors




drzairie

Active Member
Joined
Dec 18, 2007
Messages
2,097
Reaction score
9
Points
30
Den nak mintak tolong ngan warga cg yang jual laptop...ado tak sapo sapo yg buleh supply den dengan laptop acer nie dan segalo kelengkapan nya...den nak order banyak tapi bukan sekali gus..mungkin seminggu dalam 2 unit..keseluruhan dalam 100 ke 500 unit..buleh tak den nak dapekkan harga dan specnyo sekali...sapo bagi hargo paling murah..den ambiklah...harap dapek bantuan dari rakan 2 dalam cg..tolong den...no tipon den....014 231 2056 / 019 2082390..
 
Last edited:
Sponsored Post

notrexdame

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
cepat..sape nak amek tender
 

drzairie

Active Member
Joined
Dec 18, 2007
Messages
2,097
Reaction score
9
Points
30
cepat..sape nak amek tender
tulah copeklah...den dah ado stanby buyer nie...kalau ado yang buleh supply acer aspire 4315 nie cecopek mungkin...bulan jan 2009 dah ada order nih...
 

raikko5

Legendary Member
Joined
Jul 29, 2008
Messages
14,939
Reaction score
17
Points
115
COD kat mana?? aku leh cari harganya kurang dlm 100-150 dari harga pasaran.. barang jln betul.. bukan underwater atau seludup yer...
 

raikko5

Legendary Member
Joined
Jul 29, 2008
Messages
14,939
Reaction score
17
Points
115
harga pasaran berapa now??
 

drzairie

Active Member
Joined
Dec 18, 2007
Messages
2,097
Reaction score
9
Points
30
payment mcm mane?
kalau raso maleh nak berbalas msg kat carigold nie buleh contact den terus..no phone den-

opis = 03-4149 8485 /9485
hp - 014 -231 2056 / 019 - 208 2390
 
Sponsored Post
Top
Log in Register