acer aspire 3680. port headphone tak keluar bunyi

CG Sponsors




mai128

Active Member
Joined
Sep 26, 2007
Messages
2,113
Reaction score
40
Points
30
nak tanya sesiapa yg pakar dalam ni.

1. kenapa port headphone aku takleh pakai? aku dah enablekan button dalam setting audio. still tak boleh. nak kena isntall driver balik ke?

2. s-video aku tak berfungsi. samb kat TV tapi tak keluar gambar.
 
Sponsored Post

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,110
Reaction score
690
Points
166
internal speaker ada kuar bunyi tak?
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,110
Reaction score
690
Points
166
cuba wat standby mode, lepas tu try on semula, sepatutnya ok.
 

kozu

Legendary Member
Joined
Apr 12, 2007
Messages
11,023
Reaction score
216
Points
123
install dia punya software khas..
contoh kalau realteak ader dia punya software mcm Realtek HD audio Manager..
dia bukan driver.. tp software dia..
 

sanz

Super Active Member
Joined
Jul 30, 2008
Messages
5,911
Reaction score
481
Points
81
biase kalau download driver dia include skali software tu. pegi kat website acer tgk. driver pun ley ade probs gak tu bro.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register