Account YAHOO IB selangor kena HACK!! SILA berhati2

CG Sponsors




cry2nite

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Sep 11, 2008
Messages
1,944
Reaction score
369
Points
41
cry2nite: salam
BUZZ!!!
e_mass_tech: salam
cry2nite: nk depo nih
cry2nite: bos
cry2nite: no maybank plz
cry2nite: nak depo
cry2nite: urgent nih
e_mass_tech: baper nak depo?
cry2nite: 2k usd
cry2nite: kasi no maybank
e_mass_tech: kirim detail akaun insta
cry2nite: no maybank plz
cry2nite: nk transfer cepat kat u punye akaun
e_mass_tech: sekejap
e_mass_tech: banyak yang kena layan
cry2nite: just copy je kat cni no maybank
cry2nite: jap lagi sya dah transfer
cry2nite: sy gtau
cry2nite: bos..
cry2nite: cepatla
cry2nite: sy nk kuar jap lagi ni
cry2nite: nk depo bos
cry2nite: mau kasi masuk duit
e_mass_tech: takkan awak tak daPat depo sendiri. official instaforex supporter(awal2 dah kantoi):eek:
cry2nite: bos,supporter mana ada kuasa nk buat depo
cry2nite: IB je boleh
cry2nite: tu pasal sy mintak bos punya no akaun
cry2nite: nk depo kat bos duit
cry2nite: bukan nk amik duit bos
cry2nite: nk kasi bos duit
cry2nite: suruh transfer ke akaun forex sy pastu
cry2nite: cepat la bos
cry2nite: jap lagi nk kuar dah ni
e_mass_tech: 111084137816
cry2nite: ok
cry2nite: jap
cry2nite: dah transfer nnt sy gtau
e_mass_tech has signed out. (23/01/2010 8:56 PM)
si scammer ni telah menggunakan nombor akaun client insta yg lain utk mengaburi identiti sebenar..
 
Last edited:
Sponsored Post

cry2nite

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Sep 11, 2008
Messages
1,944
Reaction score
369
Points
41
ada lg ke yg terkena?
takde sape2 lagi kot yg terkena.aku pon bukan nak depo btol2.sbb aku dah tahu si lut punye Yahoo ID kena hack aritu.tu pasal aku test mamat tu..:eek:
 

atlantis

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 3, 2008
Messages
35,221
Reaction score
767
Points
161
suh mastek wat repot esok.
kasi susah sama itu anak susah
 

ayien

Fun Poster
Joined
Dec 13, 2006
Messages
420
Reaction score
1
Points
15
betul ke nie?ish2 bahaya tu....
 

Putra_Quezee

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Feb 7, 2008
Messages
1,287
Reaction score
19
Points
25
macam ku kenal je adrew ni... huhuhu... hehehe...
 

insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
kena bukak thread kot...announce jgn depo ngan YM ID tu lagi....sian lut nnt kalau org ingat dia lak scam
 

cry2nite

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Sep 11, 2008
Messages
1,944
Reaction score
369
Points
41
suh mastek wat repot esok.
kasi susah sama itu anak susah
si usah tu tak bersalah.dia bukan si tertuduh.tapi dia dianiaya..
 
Last edited:

hishammarmin

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Oct 31, 2007
Messages
5,679
Reaction score
191
Points
73
Kurang ajar ini manusia. Jahat ni.....cuba dapatkan alamat dia nih. Scammer macam ni harus di cari sampai ke lubang cacing!
 
Sponsored Post
Top
Log in Register