BTC USD 40,015.9 Gold USD 1,828.27
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Abang...., ni la cerita BLUE tu... ingat tak..!!

fadel

Active+ Member
Joined
Mar 19, 2007
Messages
3,016
Reaction score
60
Points
35
....beberapa hari lepas, anak sedara yg mak aku jaga (mak bapak dia bertugas jauh, balik seminggu sekali je) cakap ngan mak aku dia nak bukak TV, time tu jam lebih kurang pukul 2 petang cam ni

ceriter nye....

Anak sedara: Tok cik! ... nak tgk TV boleh?

Mak aku: Boleh, tp nak tgk cerita apa, pukul 5 nanti baru ada SpongeBob, ni baru pukul dua...

Anak sedara: ...mmm!! nak tgk cerita BLUE..

Mak aku: APAAAA!!!!!!!! Cerita BLUE, sapa pasang cerita tu?

Anak sedara: Abang!!

Mak aku: Astargfirullahalladzim!!!

So mak aku pun terus menyoal siasat aku, ada ke aku penah layan citer BLUE a.k.a lucah kat TV sampai budak tu tau cakap cam tu...

Mak aku: Mu ade tgk cerita tak senonoh depan dia ke? Dia cakap nak tgk cerita blue yg mu pasang kat mak tadi...

Aku: Bilanya?!!!

Mak aku: Tadi dia cakap nak tgk cerita blue yang mu pasang...

Aku: Mak, saya ni selama duk ngan mak penah ke mak nampak saya tgk cerita2 camtu? Kat komputer pun penah ke mak nampak?...

Mak aku: Habis takkan budak boleh tau plak pasal crita blue...

Aku: ....mmmm!.. bila abg pasang cerita blue ni ha??? Jgn2 abah awak yg pasang awak cakap saya...

Anak sedara: Taklah! Kang abang pasang haritu...

Aku: Demi Allah mak, tak penah saya pasang crita2 tak senonoh cam tu, apatah lagi depan dia, kan ke mak selalu ada kat umah, penah nmpak ke saya pasang cerita camtu?

Mak aku: Kalo betol, tak pe la, aku tkut ko tu duk pasang cerita2 tak senonoh, bila budak nmpk tu yg dia nak tgk lagi...

Aku: Tak pe la, nanti abah dia balik ujung minggu ni saya try tny kut2 dia ada layan menda2 tu, kut2 dia ternampak..

So kes pending jap, tak tau lagi apa penyeselaiannya hinggalah hari ni, lepas je solat Zohor, aku berehat kat ruang tamu dan kebetulan anak sedara aku tgh tgk TV dan dia pun bersuara...

Anak sedara: Abang, ni la cerita BLUE tu, cerita ni la yg abang pasang haritu... ingat tak..

Aku: Ceh cerita ni rupanya, hampagasssss tole!!!!!!


Rope 2x nya ia adalah rancangan TV kanak-kanak yg disiarkan di TV9.... #:-S:D
 
Sponsored Post

khemok

Junior Member
Joined
Dec 18, 2007
Messages
94
Reaction score
0
Points
6
aku memang suka layan citer blue ni...
 

tEnuKLang

Super Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
5,656
Reaction score
3
Points
65
amik ko..sampai kene bersumpah..! :eek: :eek:
 

Fadu

Active+ Member
Joined
Mar 12, 2007
Messages
3,138
Reaction score
0
Points
20
budak tu ingat blue jer... budak2 tak salah beb, tp abg2 yg selalu melayan tu rasa bersalah.haha
 

tudung87

Legendary Member
Joined
May 30, 2008
Messages
12,870
Reaction score
69
Points
120
hahha....
siannye cite..
:p:p:p
x pasal2 kena..:)):))
 

carnationmyra

CG Top Poster Club
Joined
May 9, 2008
Messages
22,152
Reaction score
165
Points
123
hahahah...blues clues ke??? hahaha!! klaka tol ank sedare ko 2!! hahah!!
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register