Abam Bocey Meninggal Dunia, Innalillahiwainnailaihirojiun

CG Sponsors




Sponsored Post

cek mek molek

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jun 3, 2013
Messages
62,068
Reaction score
9,757
Points
1,746
even mufti dan ramai ilmuan agama yg diyakini ilmunya dan credible pun bagi statement bagus pada abam bocey,
datang sorang ni, gitu lak katanya
 

akecema

Legendary Member
Joined
Jan 26, 2007
Messages
19,821
Reaction score
1,586
Points
206
even mufti dan ramai ilmuan agama yg diyakini ilmunya dan credible pun bagi statement bagus pada abam bocey,
datang sorang ni, gitu lak katanya
Jeles tu
Ramai ustaz yg jeles dgn arwah abam
Bukan senang dapat kelebihan mcm tu
Even pu abu pun kalo mati xramai tu yg solatkan
 

cek mek molek

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jun 3, 2013
Messages
62,068
Reaction score
9,757
Points
1,746
Jeles tu
Ramai ustaz yg jeles dgn arwah abam
Bukan senang dapat kelebihan mcm tu
Even pu abu pun kalo mati xramai tu yg solatkan

appreciate this very much tn akecema, thanks for the kind words :)
betul, bukan senang dapat kelebihan yg mcm ni
dan kita berpeluang tengok ni, mmg kagum sungguh
subhanallah
 

Penbiru

Legendary Member
Joined
Jan 12, 2008
Messages
19,419
Reaction score
1,517
Points
201
even mufti dan ramai ilmuan agama yg diyakini ilmunya dan credible pun bagi statement bagus pada abam bocey,
datang sorang ni, gitu lak katanya
mamat tu memiliki HATI yg SAKIT...HATI yg ROSAK...kalau tak de apa nak cakap pun...sedekahkan al fatihah sudahlah...solih atau tidak bukan kira ulama ke tidak....ada dalam sejarah ada ulama masuk neraka..mati dalam keadaan tak beriman...solih bukan terletak pada serban...jubah...itu ukuran dari Allah swt..bukan manusia yg nilai....
 

Arluth

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jul 1, 2009
Messages
9,609
Reaction score
370
Points
91
Ada dengar cita tak best lak skang pasal bini arwah..pasal harta???
 

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,473
Reaction score
2,111
Points
151
ada satu posting saya terjumpa, yakin sungguh ye dia

Ibnu Hasan Al-Amin
11 Februari jam 7:12 PTG


Ibnu Hasan Al-Amin Posting ini fasal sikap kebanyakan orang yang bodoh-bodoh yang mensolihkan orang yanmg jelas-jelas tak solih., bukan tentang apa akhiran 'amalannya
susah nk ckp..

dia ada ilmu dia...dia ada cara faham dia..

tapi spatutnya tak perlu sampai timbulkan kekecohan....
tak perlu nk perbodohkan org..

itu just pendapat peribadi aku...
 

cek mek molek

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jun 3, 2013
Messages
62,068
Reaction score
9,757
Points
1,746
susah nk ckp..

dia ada ilmu dia...dia ada cara faham dia..

tapi spatutnya tak perlu sampai timbulkan kekecohan....
tak perlu nk perbodohkan org..

itu just pendapat peribadi aku...
betul tu tn syamsoul, tak perlu nak perbodohkan org lain
dia dengan ilmu dia tengok sesuatu tu melalui perspektif dia
berbeza dengan org lain yg berbeza ilmu dengan dia
raikan lah perbezaan pendapat

satu lagi, hanya Allah yg Maha Tahu mengenai pengakhiran hambaNya
 

kopirait

CG Top Poster Club
Joined
Apr 18, 2010
Messages
34,055
Reaction score
1,872
Points
206
Sponsored Post
Top
Log in Register