BTC USD 64,324.0 Gold USD 2,320.95
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Aaron Aziz dakwa terpaksa ambil suntikan atas permintaan Syamsul

Sumber; beautifulnara
566-F07-E9-F217-45-D9-97-D8-835-D286-C8-F13.jpg
 
Sponsored Post

penat nak maintain badan sasa ni. sy dulu main gim, tak lama, dapat la juga badan fit. tak besar sgt, tak kecik sgt. ngam2 je. tp nak maintain, aduhaiiiiiii .....

skrg ni, makan main bedal ja. x ada pantang2😂
Masa badan sado tu, memang best kan........... Memang jadi perhatian.... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣....... Aku pun merasa la kejab.................
 
penat nak maintain badan sasa ni. sy dulu main gim, tak lama, dapat la juga badan fit. tak besar sgt, tak kecik sgt. ngam2 je. tp nak maintain, aduhaiiiiiii .....

skrg ni, makan main bedal ja. x ada pantang2😂

Saya pula pernah la merasa berat badan naik sikit sebab rajin ke gym
Orang kata ngam la dengan ketinggian

Tapi bila dah aktif running
Semua tu tinggal kenangan
Sekarang pula lemak yang sibuk nak menumpang 😌
 
Sponsored Post

Back
Top
Log in Register