BTC USD 64,396.7 Gold USD 2,320.95
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Aaron Aziz dakwa terpaksa ambil suntikan atas permintaan Syamsul

Sponsored Post

Individu yang selalu nasihat saya, adalah isteri sendiri. Kalau isteri cakap No (Tidak), masih boleh bincang.

“Kalau isteri cakap, I forbid you (saya larang awak), dah level (tahap) lain,” katanya.
Mana ganstar nya....... Adoooiii laaaa..... Kalau hang jumpa juga, apa jadi?
Bini dia takut syamsul suruh dia tambah bini ke?
 
Cucuk steroid mengubah bentuk badan tak berdosa kot

Sbb bukan dadah 😂
1st time aku dgr cucuk ni, biasa trainer ada utk selebriti ni 2-3 minggu dah boleh kurus....... Apa pasal nak cucuk2 pula


Nak kurus macam sofi jikan tu, cucuk lain🤣🤣🤣🤣🤣🤣
 
1st time aku dgr cucuk ni, biasa trainer ada utk selebriti ni 2-3 minggu dah boleh kurus....... Apa pasal nak cucuk2 pula


Nak kurus macam sofi jikan tu, cucuk lain🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Bam Harun makin berisi sekarang
Tu Sol kata si Harun dah berisi
Tak sado
Harun pulak cucuk la steroid
Kasi cepat otot naik
 
Bam Harun makin berisi sekarang
Tu Sol kata si Harun dah berisi
Tak sado
Harun pulak cucuk la steroid
Kasi cepat otot naik
Badan dia Memang dah ada otok, uruskan je, pegi gym main balik otok, cepat je boleh besar.....

Kalau badan tak biasa main gym, memang susah la start...
 
Badan dia Memang dah ada otok, uruskan je, pegi gym main balik otok, cepat je boleh besar.....

Kalau badan tak biasa main gym, memang susah la start...

Kalau nak cepat nampak hasil memang steroid la jawabnya yop
Klu 6 bulan tu sempat lagi nak buat tanpa steroid
 
Sponsored Post

Back
Top
Log in Register