BTC USD 64,283.2 Gold USD 2,320.95
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Aaron Aziz dakwa terpaksa ambil suntikan atas permintaan Syamsul

akudotcom

CG Hardcore Club
gemgem
Messages
51,240
Top Poster #9
Joined
Jun 17, 2007
Messages
51,240
Reaction score
6,252
Points
881
Awards
1
Aaron Aziz dakwa terpaksa ambil suntikan atas permintaan Syamsul



MUKHRIZ MAT HUSIN
Aaron ketika dalam siaran video di Instagramnya pada Khamis.
SHAH ALAM - [DIKEMAS KINI] Pelakon terkenal, Datuk Aaron Aziz mendedahkan bahawa beliau terpaksa mengambil suntikan bagi mendapatkan susut badan ideal seperti mana yang dikehendaki oleh pengarah filem The Original Gangster, Syamsul Yusof bagi menjayakan filem tersebut.

Aaron berkata, beliau telah mengambil suntikan itu atas permintaan daripada Syamsul dan bertindak sedemikian bagi mencapai susut badan yang dikehendaki untuk filem berkenaan.

"Kau hantar mesej dekat aku tunjuk gambar nak (susut badan) macam itu. Aku balas balik dalam WhatsApp, kalau nak badan macam ini kena cucuk.

"Kau cakap pergi cucuk. Berapa banyak aku dah pergi cucuk,” katanya dalam siaran video di akaun Instagram miliknya pada Khamis.

Beliau ketika menjelaskan perkara yang sebenar mengenai isu tersebut turut bersumpah bersaksikan al-Quran ketika dalam video siaran berkenaan.


Pada Khamis, teka-teka mengenai punca sebenar Aaron digugurkan daripada membintangi filem The Original Gangster akhirnya terjawab selepas Syamsul tampil menjawab bahawa ada beberapa faktor pelakon kelahiran Singapura itu tidak dipilih antaranya kerana telah berusia, faktor badan dan kesihatan.
 
Sponsored Post

Saya tak nak awak jumpa Syamsul – isteri Aaron Aziz


PETALING JAYA: Pelakon, Datuk Aaron Aziz berpegang nasihat isterinya supaya tidak mengadakan sebarang pertemuan dengan pengarah sensasi, Syamsul Yusof.

Aaaron berkata, dia juga tidak mahu mengeluarkan sebarang komen atau apa-apa jawapan berhubung isu pengguguran dirinya dalam senarai barisan pelakon filem The Original Gangster.

“Individu yang selalu nasihat saya, adalah isteri sendiri. Kalau isteri cakap No (Tidak), masih boleh bincang.

“Kalau isteri cakap, I forbid you (saya larang awak), dah level (tahap) lain,” katanya.

Aaaron memuat naik kapsyen selepas berkongsikan perbualan bersama isterinya yang melarang aktor itu berjumpa Syamsul kerana tidak mahu suaminya terjebak dengan kontroversi lagi.

Pelakon itu berkata, selama ini dia bekerja keras demi ahli keluarganya serta mengutamakan kesihatan mental mereka.

“Rezeki saya bukan di tangan manusia, saya tumpang rezeki daripada anak-anak dan isteri. Jadi, mereka adalah keutamaan saya.

“Selamat berpuasa. Semoga Allah SWT melindungi kita semua daripada segala fitnah dunia dan akhirat. Amin,” tulisnya.

Semalam, Syamsul memberitahu dia sedia berjumpa Aaaron pada bila-bila masa kerana masih menganggapnya sebagai seorang sahabat.

Terdahulu, Aaron menerusi Instagram meluahkan kemarahan selepas Syamsul mendakwa dirinya digugurkan atas alasan dia sudah tua, gemuk dan berisi.

Aktor berusia 47 tahun itu turut terkilan kerana pengarah tersebut enggan berjumpa sedangkan segala permintaannya supaya ‘buat badan’ sudah dipenuhi.

Malah, dalam pendedahan berkenaan, Aaron juga mengatakan dia juga sanggup menahan kesakitan menggunakan suntikan steroid untuk mendapatkan tubuh badan sasa dalam tempoh singkat. -UTUSAN
 
Saya tak nak awak jumpa Syamsul – isteri Aaron Aziz


PETALING JAYA: Pelakon, Datuk Aaron Aziz berpegang nasihat isterinya supaya tidak mengadakan sebarang pertemuan dengan pengarah sensasi, Syamsul Yusof.


Aaaron berkata, dia juga tidak mahu mengeluarkan sebarang komen atau apa-apa jawapan berhubung isu pengguguran dirinya dalam senarai barisan pelakon filem The Original Gangster.

“Individu yang selalu nasihat saya, adalah isteri sendiri. Kalau isteri cakap No (Tidak), masih boleh bincang.

“Kalau isteri cakap, I forbid you (saya larang awak), dah level (tahap) lain,” katanya.

Aaaron memuat naik kapsyen selepas berkongsikan perbualan bersama isterinya yang melarang aktor itu berjumpa Syamsul kerana tidak mahu suaminya terjebak dengan kontroversi lagi.

Pelakon itu berkata, selama ini dia bekerja keras demi ahli keluarganya serta mengutamakan kesihatan mental mereka.

“Rezeki saya bukan di tangan manusia, saya tumpang rezeki daripada anak-anak dan isteri. Jadi, mereka adalah keutamaan saya.

“Selamat berpuasa. Semoga Allah SWT melindungi kita semua daripada segala fitnah dunia dan akhirat. Amin,” tulisnya.

Semalam, Syamsul memberitahu dia sedia berjumpa Aaaron pada bila-bila masa kerana masih menganggapnya sebagai seorang sahabat.

Terdahulu, Aaron menerusi Instagram meluahkan kemarahan selepas Syamsul mendakwa dirinya digugurkan atas alasan dia sudah tua, gemuk dan berisi.

Aktor berusia 47 tahun itu turut terkilan kerana pengarah tersebut enggan berjumpa sedangkan segala permintaannya supaya ‘buat badan’ sudah dipenuhi.

Malah, dalam pendedahan berkenaan, Aaron juga mengatakan dia juga sanggup menahan kesakitan menggunakan suntikan steroid untuk mendapatkan tubuh badan sasa dalam tempoh singkat. -UTUSAN

Nak penuhi permintaan pengarah punya pasal
Sanggup cucuk steroid
Harap bam Harun sihat je la lepas ni
Macam tak dihargai pula pengorbanan nya

Mudah sungguh kau lupakan
Semua jasa-jasaku
Semua pengorbananku untukmu
Semua jasa-jasaku
Semua pengorbananku untukmu...
 
Sponsored Post

Back
Top
Log in Register