BTC USD 20,254.6 Gold USD 1,721.49
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Aa mobile - pangkat server. Survey. Kalau nak jual. Ada yg mahu x? sekali downline

sheila

Legendary Member
gem
Messages
14,969
Paid Membership
Joined
Feb 5, 2011
Messages
14,969
Reaction score
50
Points
120
KALAU JUAL PAKEJ SERVER SEKALI DOWNLINE ADA YANG MAHU X?
REASON: SHEILA BZ X DPT HANDLE

----------------------------------


Promosi - Aku br je ambik pakej pangkat server dgn company ni. Di ingatkan server company ni hanya pangkat bukannya server aku sendiri:D
So apa pon aku boleh bg murah. Lg special dr harga terpapar. Sapa2 nak harga murah hubungi aku segera 013-2118734 sebelum harga naik. Cukup 50 org yg daftar ngan aku bwh pangkat server ni. Harga akan di naikkan. Cepat, sebelum terlambat:D

1. Aziani - GM
2. Rizal - MG
3. Rockey - GM
4. Khairi - GM
5. Asmawi - GM
6. Khairul Fahmi - GM
7. Sofian - GM
8. Shaharuddin - GM
9. Roziah - GM
10. Yusoff - GM
11. Ikmal - GM
12. Faris - GM
13. Khairizal - GM
14. Wan - GM
15. Khairudin - GM
16. Khairun - GM
17. Pakhrurazi - GM
18. Izuan Alif - MG
19. Syahmi - GM
20. Azman - GM
21. Kak Suriati - GM
22. Helldy Patrick - GM
23. Zainal RS - GM
24. Sukaimi - GM
25. Ahmad Yusni - GM
26. Nur Hirzan - GM
27. Mohd Hajidi - GM
28. Najmi - GM
29. Iswadi - GM
30. Safuan - GM
31. Norsyahirah - MG
32. Shahrul - GM
33. Herry - GM
34. Peter - GM
35. Norliza - GM
36. Alang - MG
37. Azudin - GM
38. Zulkifli - GM
39. Azri - GM
40. Izzu - Gm
41. Norashikin - GM


Sapa pandai goda aku samada laki/perempuan. Aku boleh bagi harga lebih special daripada harga terpapar:">
Pandai2 eh goda:p

Hubungi saya di talian 013-2118734


PENTING!!! **KEUNTUNGAN INI UNTUK PRODUK RM11 DAN KEATAS SAHAJA. RM10 DAN KE BAWAH, HARGA LAIN. BOLEH RUJUK HARGA DI BAWAH.


BAGI PRODUK MAXIS RM5,MAXIS RM3,CELCOM RM5-RM9 HARGA ADALAH BERBEZA - AKU pon x sure sgt brapa % dah. Tp bwh ni aku dah lampirkan harga topup untuk pangkat GM bg setiap nilai



2) Anda yg tentukan yuran pendaftaran downline anda, bayar RM10
sahaja kepada company bg setiap pendaftaran downline anda &
anda jugak akan mendapat % keuntungan jualan downline kepada
downline, downline, downline, downline anda.

Modal minimum RM10

Yuran pendaftaran:

Pakej Third Retail (TR)
Celcom 3.00%, Maxis 2.50%, Digi 1.50%, Hot Ticket 4%

Pakej Second Retail (SR)
Celcom 3.25%, Maxis 2.70%, Digi 1.60%, Hot Ticket 4%
Yuran pendaftaran downline ditentukan sendiri oleh anda.
Boleh mendaftarkan Third Retail sebagai downline tanpa had.
Menerima komisyen hasil jualan downline.

Pakej First Retail (FR)
Celcom 3.50%, Maxis 2.80%, Digi 1.70%, Hot Ticket 4%
Yuran pendaftaran downline ditentukan sendiri oleh anda.
Boleh mendaftarkan Second Retail & Third Retail sebagai
downline tanpa had.
Menerima komisyen hasil jualan downline.

Pakej Retail (R)
Celcom 3.75%, Maxis 2.90%, Digi 1.80%, Hot Ticket 4%
Yuran pendaftaran downline ditentukan sendiri oleh anda.
Boleh mendaftarkan First Retail, Second Retail & Third Retail
sebagai downline tanpa had.
Menerima komisyen hasil jualan downline.

Pakej Agent (A)
Celcom 4.00%, Maxis 3.00%, Digi 1.90%, Hot Ticket 4%
Yuran pendaftaran downline ditentukan sendiri oleh anda.
Boleh mendaftarkan Retail, First Retail, Second Retail &
Third Retail sebagai downline tanpa had.
Menerima komisyen hasil jualan downline.

Pakej Dealer (D)
Celcom 4.25%, Maxis 3.10%, Digi 2.00%, Hot Ticket 4%
Yuran pendaftaran downline ditentukan sendiri oleh anda.
Boleh mendaftarkan Agent, Retail, First Retail, Second Retail
& Third Retail sebagai downline tanpa had.
Menerima komisyen hasil jualan downline.

Pakej Master (M)
CELCOM 4.50%, MAXIS 3.20%, DIGI 2.10%
Yuran pendaftaran downline ditentukan sendiri oleh anda.
Boleh mendaftarkan Dealer, Agent, Retail, First Retail,
Second Retail & Third Retail sebagai downline tanpa had.
Menerima komisyen hasil jualan downline.

Pakej Assistant Manager (AM) - RM10
Celcom 4.75%, Maxis 3.30%, Digi 2.20%, Hot Ticket 4%
Yuran pendaftaran downline ditentukan sendiri oleh anda.
Boleh mendaftarkan Master, Dealer, Agent, Retail, First
Retail, Second Retail & Third Retail sebagai downline tanpa
had.
Menerima komisyen hasil jualan downline.

Pakej Manager (M) - RM20
Celcom 5.00%, Maxis 3.40%, Digi 2.30%, Hot Ticket 4%
Yuran pendaftaran downline ditentukan sendiri oleh anda.
Boleh mendaftarkan Assistant Manager, Master, Dealer, Agent,
Retail, First Retail, Second Retail & Third Retail sebagai
downline tanpa had.
Menerima komisyen hasil jualan downline.

Pakej General Manager (GM) = RMX (Sila PM:">)
Celcom 5.25%, Maxis 3.50%, Digi 2.40%, Hot Ticket 4%
Yuran pendaftaran downline ditentukan sendiri oleh anda.
Boleh mendaftarkan Manager, Assistant Manager, Master,
Dealer, Agent, Retail, 1st Retail, 2nd Retail & 3rd Retail
sebagai downline tanpa had.
Menerima komisyen hasil jualan downline.



Ni harga untuk pangkat GM. Yg pangkat lain aku x tahu:D

CELCOM
C4 CELCOM 4.300
C5 CELCOM 4.840
C6 CELCOM 5.720
C7 CELCOM 6.632
C8 CELCOM 7.580
C9 CELCOM 8.527
C10 CELCOM 9.535
C11 CELCOM 10.400
C12 CELCOM 11.280
C13 CELCOM 12.800
C14 CELCOM 13.800
C15 CELCOM 14.175
C16 CELCOM 15.600
C20 CELCOM 18.950
C21 CELCOM 20.300
C25 CELCOM 23.687
C30 CELCOM 28.425
C35 CELCOM 33.162
C40 CELCOM 37.900
C45 CELCOM 43.000
C50 CELCOM 47.370
C100 CELCOM 94.500


DIGI
D5 DIGI 4.930


DIGIPIN
DP5 DIGIPIN 4.950
DP30 DIGIPIN 29.300



MAXIS
M3 MAXIS 2.920
M4 MAXIS 3.860
M5 MAXIS 4.850
M6 MAXIS 5.790
M7 MAXIS 6.755
M8 MAXIS 7.720
M9 MAXIS 8.685
M10 MAXIS 9.660
M11 MAXIS 10.615
M12 MAXIS 11.760
M13 MAXIS 12.740
M14 MAXIS 13.720
M15 MAXIS 14.475
M16 MAXIS 15.680
M20 MAXIS 19.300
M25 MAXIS 24.125
M30 MAXIS 28.950
M35 MAXIS 33.740
M40 MAXIS 38.600
M45 MAXIS 44.100
M50 MAXIS 48.250
M60 MAXIS 57.900
M100 MAXIS 96.500


Disclaimer : sheilabiz.net hanyalah pihak kedua di mana dealer yg sah mendaftar dan di beri kuasa untuk mendaftarkan agen dibawahnya. Kepada yang ingin mendaftar hendaklah bersetuju bahawa sheilabiz.net tidak akan bertanggungjawab jika anda mengalami kerugian samaada dalam perniagaan topup ataupun dengan syarikat... Latar belakang company, dah 5 tahun menjalankan biz topup. Ahli pon hampir mencecah 30000 ahli yg menjalankan bisnes topup. Antara perkara utama sheilabiz.net memilih company ini untuk meneruskan perniagaan topup, adalah kerana % yg tinggi, plan pemasaran yg menarik, system dan servis careline yg ok dan jugak lebih di yakini...



Testimoni yg dah join

Klu rajin cr downline mmg masyukkkkk. Dekat yuran downline n komisyen topup.
yg ni best
walau x aktif tp komisyen masuk jer
server ni mmg bertahan lama

Antara yg dah join n happy dgn biz topup under company ni
thanks sheila...saya dah run bisnes ni dgn baik sekali...
ambo dah join, memang terbaik...nk jual topup saja pon boleh

kalau tak cari org pon takpa,..

server laju..tq sheila


Yg dah join n nak naik pangkat pon ada. Malangnya kena daftar semula. X dpt upgrade. Melainkan daftar ngan sy katakan pangkat manager, pastu nak upgrade ke General Manager, itu boleh. Sebab sy dah server. Juz kena tambah yuran je la
Kalau nak naik pangkat boleh tak? :D Sbb sy masuk syarikat A&A jugak..kalau boleh,pm ye saudari..:)cgrock

Antara yg x best ckit.. Tp apa pon company topup ni still antara yg terbaik untuk join..
sebulan aku tinggalkan topup hari ni terkejut weh tengok caj yuran naik seploh ringgit..
Yuran daftar downline, percent topup. Semua bergantung kepada company. Nak naik @ turun bila2 ms


Ni yuran klu join dgn company. Tp dgn sy, sy boleh bg Manager RM10, General Manager RM50 sahaja :)
Info detail tgk sini - http://aamobiletopup.blogspot.com/
Nak reg baru cari sy. He. Manager RM10, General Manager RM50.
attachment.php
 

Attachments

  • topup.png
    topup.png
    27.6 KB · Views: 152
Last edited:
Sponsored Post

boyz371

CG Top Poster Club
gem
Messages
28,563
Joined
Aug 24, 2010
Messages
28,563
Reaction score
281
Points
131
ni yg syarikat baru tu ke cik sheila
 

sheila

Legendary Member
gem
Messages
14,969
Paid Membership
Joined
Feb 5, 2011
Messages
14,969
Reaction score
50
Points
120
ni yg syarikat baru tu ke cik sheila

yg ni la company lama:))
dulu aku wat company ni la dulu
perghh masyuk.
RM8K jugak dekat yuran
x termasuk komisyen jualan downline
sebelum dia turun %
lepas turun %, br join SR n SR pon br buka masa tu.
Memandangkan SR pon dah turun, buat balikla company ni:eek:

apa pon maybe ada gud news SR next week:D
 

boyz371

CG Top Poster Club
gem
Messages
28,563
Joined
Aug 24, 2010
Messages
28,563
Reaction score
281
Points
131
yg ni la company lama:))
dulu aku wat company ni la dulu
perghh masyuk.
RM8K jugak dekat yuran
x termasuk komisyen jualan downline
sebelum dia turun %
lepas turun %, br join SR n SR pon br buka masa tu.
Memandangkan SR pon dah turun, buat balikla company ni:eek:

apa pon maybe ada gud news SR next week:D

ape gud news tu cik sheila :D:D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register