Wanted A4 paper Supplier wanted

CG Sponsors




Status
Not open for further replies.

cput

Super Active Member
Joined
Mar 12, 2008
Messages
6,549
Reaction score
5
Points
65
offer neh utk sesapa yang blh quote harga paling best kat aku so aku blh appoint them jadi supplier aku untuk benda alah neh:

1) A4 paper 80g - sebulan aku nak 2000rim (paling sket)
2) A4 colored paper 80g - sebulan 1000rim (paling sket gak)

those interested, blh pm aku jer, nanti aku yang tepon, jimat credit korang sket :))
 
Sponsored Post

Syamreen

Junior Member
Joined
Jun 19, 2008
Messages
88
Reaction score
0
Points
6
offer neh utk sesapa yang blh quote harga paling best kat aku so aku blh appoint them jadi supplier aku untuk benda alah neh:

1) A4 paper 80g - sebulan aku nak 2000rim (paling sket)
2) A4 colored paper 80g - sebulan 1000rim (paling sket gak)

those interested, blh pm aku jer, nanti aku yang tepon, jimat credit korang sket :))
Kol saya sok tengah ari
Sham 012 9711 941
KL Area
 

akay

Banned
Joined
Jan 30, 2008
Messages
14,865
Reaction score
17
Points
115
tlg up kan utk tuan umah..

sape2 nak quote lg 4 the best price
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
bro, kalu 2000 rim per mont tu, jatuh 1 rim bper harga?
 

cput

Super Active Member
Joined
Mar 12, 2008
Messages
6,549
Reaction score
5
Points
65
bro, kalu 2000 rim per mont tu, jatuh 1 rim bper harga?
tgk le, bape lu bleh dpt..wa tgk quotation okeh, wa proceed ler ngan purchasing
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
ooo..area mana nih..
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register