A Serious Broker For A Serious High Equity Traders

Latest Posts

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.20719
USD / JPY
103.731
GBP / USD
1.35660
USD / CHF
0.89084
USD / CAD
1.27652
EUR / JPY
125.224
AUD / USD
0.76871

CG Sponsors




hanzahar

Active Member
Joined
Feb 22, 2008
Messages
2,116
Reaction score
144
Points
33
Note: share-share aje

Adakah anda fund manager?

trade dengan account <USD 100,000 ?

safety of funds?

liquidity?

Execution matters?

ada hati nak gerak kan market? :p

nak broker terdekat dari rumah?

The Best Forex Platform In The World
http://www.currenex.com

Company dari 1783

http://en.wikipedia.org/wiki/Man_Group

tak jauh dekat je broker dia @ SG



http://www.mfxspot-on.com/

kalau aku kata volume dekat SG 4th dalam dunia @ forex @ volume,tk rasa ramai yg percaya

1) London
2) NY
3) Tokyo
4) Singapura



MF Global Singapore Pte. Limited
One George Street #17-03
Singapore 049145

T: +65 6866 6333
E: [email protected]

p.s: Trading really is a serious business - aku je tk serious2 :((
 
Last edited:
Sponsored Post

myanyx

Junior Member
Joined
Sep 29, 2008
Messages
76
Reaction score
0
Points
6
too bad dia takde mt4, kena cross mt4 to currenex but not everyone knows how
 

hanzahar

Active Member
Joined
Feb 22, 2008
Messages
2,116
Reaction score
144
Points
33
too bad dia takde mt4, kena cross mt4 to currenex but not everyone knows how
seriously itu cume marketing bull____ je dari MBT,dorg pon market maker cume ECN...

MT4+Currenex = Currenex MarketMaker,Currenex ada byk type skrg hehe

why so serious?
it's a serious business~
 

hanzahar

Active Member
Joined
Feb 22, 2008
Messages
2,116
Reaction score
144
Points
33
dekat SG ada Saxp,GFT,Cmc,IG,cityindex,metaquotes,MFglobal,Citibank...mcm2 ar

SG mmg financial ctr pe...
 

hanzahar

Active Member
Joined
Feb 22, 2008
Messages
2,116
Reaction score
144
Points
33
saxo bank market maker x?
saxo mmg market maker

infact semua broker market maker termasuklah MBTrading...cume MBTrading dia leveraged technology ECN stock/equity dia utk gunekn dlm forex

ni website MBTrading forex yg sbnrnya www.3dforex.com

de gune MBTrading sbgai marketing tactics...It's a dirty business

infact Currenex pon ada yg market makers

banks selalu trade min. 1 mio atau $100/pip

kecik2 pon $10/pip

kn ada decimilization @ 1.33001

so yg 1 tu $10/pip

kalau ada sesiapa jumpe professional trader...professional tu maksudnya bergaji dgn regulated company yg gune MetaTrader as execution kasi tau aku...

so far aku tk pernah jumpe dan tk pernah dgr pon...MetaTrader mmg design utk rugi kn org...tapi tk slalu berjaya...

setahu aku professional selalunya gune software ni

http://www.cqg.com/
http://www.tradingtechnologies.com/
http://www.currenex.com/index.html

trading is a marathon not a 100m dash :">
 

zam4ever

Fun Poster
Joined
Feb 21, 2006
Messages
437
Reaction score
29
Points
20
Kalau tak salah, individual traders pun boleh join MF Global dgn min $25K.

Bro Hanzahar, from your perspective, di antara MF Global dengan Deutsche Bank (autobahn confirm tak boleh join, kita ambil dbfx sahaja), selain daripada nilai minimum ($25K vs $5K) dan leverage (dbfx up to 1:100, MF Global iirc 1:40), apa advantages guna MF Global?

Thank you and cheers
 

Osncg

Banned
Joined
Jul 6, 2015
Messages
135
Reaction score
0
Points
10
I think all brokers are serious when they are starting this business. The only difference lies in their intentions, while some are in the business to do business and to give back to the society like Instaforex, **********,and Hotforex some are in it to swindle money from unknowing traders, this is one thing you need to understand and only go for those who are in the business to do business and to give back to the society.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register