9/11-Serangan WTC ..Apa pandangan [email protected] bermula...

CG Sponsors




Apakah serangan WTC 9/11 satu konspirasi US & Yahudi untuk menjarah negara Islam


  • Total voters
    0

hakimann

Active Member
Joined
Aug 11, 2009
Messages
1,559
Reaction score
89
Points
30
Apa pandangan anda tentang peristiwa serangan World trade centre - September 11.... saya akan bongkar satu persatu tentang peristiwa ini... dan siapakah Osama laden sebenarnya.....




Pembongkaran bermula.................

Pembongkaran serangan 9/11 ini terbahagi kepada berberapa bahagian

1. Bukti2 kebetulan ( coincindence)
-Benarkah duit USD 20 menunjukan gambar rahsia serangan WTC dan Pentagon


2. Bukti2 latar belakang Osama ben Laden dan hubungan keluarga Ben Laden dan Presiden Bush I ( Bapa Bush II)di US

- Osama >>> bekas CIA
- Bisnes Keluarga Osama >> Ben Laden Group merupakan keluarga keturunan Arab terkaya di US ..ada hubungan dengan Keluarga Bush bahkan sahabat keluarga Bush ...
-Ben Laden Group bersama keluarga Bush mendapat kontrak berbillion2 dollar utk membekal senjata dan makanan kpd tentera amerika semasa Perang Iraq I dan II
-Semasa peristiwa 9/11 semua keluraga Ben Laden dan Rumah meraka dikawal rapi oleh CIA dan FBI
- .... bersambung


3. Bukti2 Dasar Politik dan ekonomi US

4. Fakta Illuminati,Free mason,Yahudi

5. Fakta Serangan - Bukti di tempat2 serangan - WTC dan Pentagon

- Tiada bangkai kapal terbang semasa serangan di Pentagon hanya lubang di bangunan >>>> saiz lubang lebih kecil dari saiz diameter kapal terbang yg dikatakan melanggar pentagon






- Bahagian bangunan Pentagon yang dilanggar >>> kosong tiada org... perabut tersusun rapi...

- Bangunan WTC 7 runtuh selepas 20 minit dilaporkan sedang runtuh (tiada jet yg langgar)..



- Bomba NYFD - Berjaga-jaga 1 jam lebih awal di tapak WTC...

6. Summary Serangan 911


ANDA TENTUKAN !!!!

.............tunggu sambungan nya...
 
Last edited:
Sponsored Post

kamal_kampong

Legendary Member
Joined
Apr 30, 2007
Messages
16,664
Reaction score
836
Points
171
bongkar jgn x bongkar..

bagi sy suma tu agenda terancang puak2 israel..dah telah dibuktikan dengan kajian dsb..tapi diorang wat senyap jer n tetap menunding jari kpd pihak lain..
 

little_lily

Legendary Member
Joined
Jun 23, 2008
Messages
14,859
Reaction score
101
Points
123
bangunan kalo kener langgar maner runtuh straight ke bawah, mesti la ke tepi

kalo straight ke bawah tu cumer sbb bom jer..
 

TamingSari

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 28, 2006
Messages
25,463
Reaction score
158
Points
138
cite lame... cuba cari thread pasal bende ni.. dah ada discussion tentang hal ni...
 

cilox

Banned
Joined
Nov 13, 2009
Messages
1,382
Reaction score
3
Points
25
Apa pandangan anda tentang peristiwa serangan World trade centre - September 11.... saya akan bongkar satu persatu tentang peristiwa ini... dan siapakah Osama laden sebenarnya.....
sila lah bongkar sekarang...
 

my.name.is.nad

Legendary Member
Joined
May 12, 2008
Messages
10,496
Reaction score
6
Points
115
banyak bukti2 yg zionist yg buat cos time tu berlaku org2 kaya n org2 besar yahudi yg kerja kat c2 suma tak g keje
 

hakimann

Active Member
Joined
Aug 11, 2009
Messages
1,559
Reaction score
89
Points
30
Pembongkaran oleh ahli cg:

1. bangunan kalo kener langgar maner runtuh straight ke bawah, mesti la ke tepi kalo straight ke bawah tu cumer sbb bom jer.. - Ya,memang tiang2 WTC dipasang bom.. organized demolition

2. banyak bukti2 yg zionist yg buat cos time tu berlaku org2 kaya n org2 besar yahudi yg kerja kat c2 suma tak g keje - Ya, lebih 10,000 tak g kerja kat WTC
 

nazim5123

Active+ Member
Joined
Apr 9, 2007
Messages
4,698
Reaction score
41
Points
30
walau cerita lama tapi masih menarik utk diperbincangkan harap tt sudi gunakan thread yang sedia ada untuk perbincangan harap mod merge ini thread
 
Sponsored Post
Top
Log in Register