80% punca penceraian kerana masalah hubungan seks!!!

CG Sponsors




paklang

Active Member
Joined
Sep 11, 2006
Messages
1,059
Reaction score
7
Points
25
:D assalamualaikum kengkawan semuo,
den bukak thread ni nk same2 bincang ni ha,isu penceraian makin banyak,
artis toksah dok kire la,yg org2 biase cm kite ni pun sama,
so ade satu buku tu aku terbaca,
ikutkan kajian dari eropah,majoriti penceraian ni coz xpuas or de problems dlm seks,
so klu de pengalaman or something bleh kongsi2 utk pengetahuan bersama,agar kite tidak terlibat dlm hal ni,silokan lah yo..
den tunggu ni ha

no malu2,segala pengalaman dan pengakuan digalakkan huhuhu..
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
 
Sponsored Post

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
itu pun depa dok kata lelaki pentingkan nafsu...
 

kuhik

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 12, 2007
Messages
39,519
Reaction score
1,312
Points
191
yup, setuju juga dengan pendapat ini. seks juga kekadang punca utama perceraian. bini tak pandai layan laki, boleh menyebabkan laki pegi cari pompuan/bini lain...

seks ialah fitrah manusia, so pepaham jer lah...
 

paklang

Active Member
Joined
Sep 11, 2006
Messages
1,059
Reaction score
7
Points
25
tapi klu di asean ni,rmai pompuan xpuas dgn laki,laki dah bayar bil,puasla,yg pompuan ni huhuhu,xpuas2 lagi,kne plak yg jenis payah huhuhu..den dlu mulo2 kawin xreti gak,lamo2 ado peningkatan la,bleh tahan lamo tu huhuhu
 

AkuMamak

Active Member
Joined
Nov 9, 2008
Messages
1,448
Reaction score
794
Points
71
:D assalamualaikum kengkawan semuo,
den bukak thread ni nk same2 bincang ni ha,isu penceraian makin banyak,
artis toksah dok kire la,yg org2 biase cm kite ni pun sama,
so ade satu buku tu aku terbaca,
ikutkan kajian dari eropah,majoriti penceraian ni coz xpuas or de problems dlm seks,
so klu de pengalaman or something bleh kongsi2 utk pengetahuan bersama,agar kite tidak terlibat dlm hal ni,silokan lah yo..
den tunggu ni ha

no malu2,segala pengalaman dan pengakuan digalakkan huhuhu..
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Ini kajian di eropah ..memang laa dah kawin buat affair sulit dah biasa di sana nun .. whether it is applicable to the cases in our country remains a big question here :-?:-? ..
 

pesukec

Active Member
Joined
Jun 18, 2007
Messages
1,174
Reaction score
1
Points
25
Ini kajian di eropah ..memang laa dah kawin buat affair sulit dah biasa di sana nun .. whether it is applicable to the cases in our country remains a big question here :-?:-? ..
:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

paklang

Active Member
Joined
Sep 11, 2006
Messages
1,059
Reaction score
7
Points
25
tu kiro kajian majoriti,sebab tu skgni byk produk2 nk kuatkan brg hangat je kt pasaran dan menjadi tumpuan org kite,so tu kire maslah seks gak tu..maybe den siilap tulis tu kot,tapi rata2 di sekeliling kite skgni mmang kes xpuas/xcapai nikmat ni menyebabkan timbulnye maslah2 lain mcm,bini masak lauk xsedapla,laki cari pompuan lain la,duit xcukup la...cube tgk2 balik....sebab di kalangan kenalan den pun rmai cmtu,isteri xpandai layan,abg xkuat/cepat klimaks la,isteri dingin la,abg xreti foreplay la huhuhuhu...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register